Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Az Euronics közzétette, mennyit keresnek náluk a raktárostól az áruházvezetőig

Egy raktáros 300-320 ezer forintos, egy hitelügyintéző-pénztáros 340-360 ezer forintos, míg egy szakértékesítő akár 360-380 ezer forintos bruttó bért kereshetett juttatásokkal 2021 első félévében a legnagyobb magyar tulajdonú műszaki áruházláncnál.

Az Euronics üzlethálózatában az idei év első felében a zárva tartott időszakot nem számítva, több mint 20, a webshopban mintegy 60 százalékkal nőtt a bevétel – derül ki a cég Forbes.hu-nak eljuttatott közleményéből. 

A 32 éves magyar cég a tavaszi boltzár alatt nem bocsátotta el munkavállalóit, és alapbérüket sem csökkentette. Az Euronics az idei évtől hűségbónuszt is fizet munkatársainak: a vállalat a legalább 6 hónap munkaviszonyt betöltött kollégák esetében két részletben, januárban és júliusban juttat a munkaviszony hosszával arányosan növekvő, 24 havi munkaviszony esetén egy havi plusz bért.

A cég béren kívüli juttatási és motivációs rendszert működtet, amivel a munkavállalóik jó teljesítmény esetén növelhetik a fizetésüket.

Az Euronics most az inflációt meghaladó mértékben, átlagosan 7 százalékkal emelte a szaküzletekben a béreket szinte minden pozícióban.

A béremelés előtt egy
– áruházvezető-helyettes vagy áruházi raktárvezető átlagosan 400-470 ezer
– az értékesítők és szakértékesítők: 360-380 ezer
– a hitelügyintéző-pénztárosok 340-360 ezer
– a többi szaküzleti  dolgozók (raktáros, adminisztrátor) 300-320 ezer forint
közötti értékben kaptak juttatási csomagot (bruttó bért és cafeteriát).

Borítókép: Euronics


Oszd meg!