Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Az Apple titkolja, mennyi Iphone 7 fogyott

Az Apple nem hozza nyilvánosságra, mennyi új Iphone-t adott el a piacra dobás utáni első hétvégén – írja a Forbes.com. Mivel az adatok nem nyilvánosak, a piaci elemzőknek kell más adatokból kitalálniuk, mennyi fogyhatott az Iphone 7-esekből. A különböző elemzések egy dologban mindenképp egyetértenek: kevesebb okostelefont tudtak eladni, mint korábban.

A KGI Securities az okostelefon-kiszállítási adatokat vizsgálta, ez alapján egyértelműen csökkent az Apple okostelefonjainak eladása, ha az első hétvége számait nézzük. Az eredmények más elérhető adatokkal is egybecsengnek. Az Iphone 7 Plus ealdásai jobbak, mint amire számítottak az elemzők, összességében viszont kevesebbet adtal el az új szériából, a kisebb telefon lehúzza a statisztikákat.

Az Apple mindent megtesz, hogy csillapítsa az első hétvége eladásairól szóló várakozásokat: például az Apple weboldalán leadott online megrendeléseket nem szállították ki ezen a hétvégén, a partnerek pedig egyszerűen kevesebb telefont kaptak raktárra, és gyakorlatilag a Apple Store-okban is lehetetlen volt csak úgy besétálni, és telefonhoz jutni a megjelenés napján.

Oszd meg!