Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Chris Mattheisen a Magyar Telekom Krisztina körúti székházában (Fotó: Orbital Strangers)

A Telekom volt vezére a magyar Microsoft élén

Christopher Mattheisent nevezték ki a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatójának. 

Az amerikai származású, de magyarul is jól beszélő menedzser 12 éven át a Magyar Telekom vezérigazgatója volt. Tavaly nyáron mondott le, akkor voltak olyan tervei is, hogy saját vállalkozást indít. Két cégbe, a Brain Bar-ba és a Budapest School-ba be is szállt befektetőként. Tavalyi távozásokor hosszú interjút készítettünk vele, részben a magazinban, részben online jelent meg.

“Nagyon nehezen lehet engem felbosszantani.” Christopher Mattheisen 2018 júliusában távozott a Magyar Telekomtól. (Fotó: The Orbital Strangers)

Karrierje a magyar Westell 900-nál indult, majd marketing, értékesítési és stratégiai területekért felelt európai mobil szolgáltatóknál. 2002-ben tért vissza Magyarországra, hogy átvegye a Magyar Telekom vezetékes üzletágának vezetését. Március 4-től a magyar Microsofot vezetője lesz.

Nem lehet elkerülni a politikát ebben az iparágban – a távozó Telekom-vezér Orbánról, Merkelről, érzelmekről

Lakatos, Vinnai, Mattheisen, Barabási és mások – illusztris befektetői névsor a Budapest Schoolnál

 Borítókép: Orbital Strangers

Oszd meg!