Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Chris Mattheisen a Magyar Telekom Krisztina körúti székházában (Fotó: Orbital Strangers)

Balogh Gabriella és Chris Mattheisen beszáll a Brain Barba

A Portfolio társtulajdonosa és a Magyar Telekom korábbi elnök-vezérigazgatója összesen 30 százalékos tulajdonrészt vásárolt az Európa legnagyobb jövőfesztiváljának számító Brain Barban – tudtuk meg a cég tulajdonosaitól. A jövő legizgalmasabb kérdéseit napirendre tűző budapesti Brain Bar idén 11 ezer érdeklődőt, köztük több ezer magyar és külföldi egyetemistát vonzott.

Az esemény élő közvetítését 35 ezren követték világszerte. A sztárelőadók között a PayPal-alapító Peter Thiel és a világ első robotállampolgára, Sophia is színpadra lépett. Az egyre növekvő népszerűségű fesztivál mellett

a Brain Bar szeptembertől saját ismeretterjesztő filmekkel is jelentkezik az interneten.

„Büszke vagyok rá, hogy ilyen komoly üzleti teljesítménnyel bíró személyiségek csatlakoznak hozzánk. Az ő tudásukkal célunk a stratégiai partnereinknek, vállalati szponzorainknak nyújtott értékajánlatunk további erősítése” — fogalmazott Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója. Az új struktúrában a Brain Bar Kft. tulajdonosai közül Böszörményi-Nagy Gergely és Csák János 30-30 százalékot, Balogh Gabriella 20 százalékot, míg Chris Mattheisen és Szabadhegy Péter 10-10 százalékot birtokol.

Balogh Gabriella a Forbes legbefolyásosabb nőket bemutató összeállításának rendszeres szereplője, a 2015-ös és 2016-os listán első helyen, a 2018-as listán a nyolcadik helyen szerepelt az üzlet kategóriában. Chris Mattheisen távozó Telekom-vezér a magazin 2018. júniusi számában adott nekünk interjút.

 

Nyitókép: Orbital Strangers

Oszd meg!