Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

fotó: Brain Bar

A siker mellett 150 ezer eurós befektetés a tét – indul a Brain Bar startupversenye

A BlastOff! nevű startupverseny célja, hogy a most induló közép-európai vállalkozásoknak lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra, és utat építsen nekik a piaci sikerhez. A legjobb versenyző az OXO Holdings 150 ezer eurós befektetési ajánlatával láthat hozzá tervei megvalósításához.

A versenyre május 12-ig lehet jelentkezni a Brain Bar honlapján a jelentkezési lap kitöltésével és egy rövid, angol nyelvű bemutatkozással. A második fordulóba jutó versenyzők videóinterjúkban mesélhetnek az előzsűrinek vállalkozásaikról, a legjobbak pedig élőben csaphatnak össze a Brain Bar jövőfesztivál első napján, május 30-án a Corvinus Egyetemen.

Az idei fesztiválon olyan sztárfellépők lesznek, mint Ben Goertzel mesterségesintelligencia-kutató, David Zilber, a legendás dán étterem, a Noma séfje, vagy Kristina Lunz, a külpolitika feminista forradalmára. ELőször látogat majd Budapestre az internet egyik sztárgondolkodója, Jordan Peterson is.

Robotfeltaláló, szexkütyü-programozó és a feminista külpolitika forradalmára is jön az idei Brain Barra

Magyarországra jön napjaink legvitatottabb konzervatív véleményvezére, Jordan Peterson

A Brain Bar fesztivált idén május 30-31-én rendezik meg, a helyszín a tavalyi évhez hasonlóan a Corvinus Egyetem kampusza lesz, jegyekről és fellépőkről további információt itt lehet találni.

Oszd meg!