Mit írsz Te a Forbesba?

Őszinte leszek, nem számítottam rá, hogy Csányi Attila, Péter és Gabriella igent mondanak a felkérésünkre. Így hárman még sosem adtak interjút, és Péter is sok évvel ezelőtt szerepelt csak címlapon, […]

cover1801

Bővebben

timur_cover

A Hiventures befektetésével veszi be a V4-eket a magyar takarítóstartup

Oszd meg!

Nehezen követhető tempóban fejlődik a magyar takarítóstartup, a Rendi – írtuk 2016 decemberében, és a dolgok e tekintetben máig nem változtak. A hazai piac fehérítése után idén a Hiventures 247 millió forintos befektetésével kapcsolnak ötösbe a nemzetközi pályán.

Nemzetközi vizekre evezve terjeszkedik az ország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja, a Rendi.hu. A Magyar Fejlesztési Bank csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő növekedési befektetési programján keresztül 800.000 euró (247 millió forint) tőkével járul a Rendi nemzetközi terjeszkedéséhez, olvasható a közleményükben.

Első lépésként a közép-kelet-európai régióra fókuszál a vállalat.

„Az itthon jól bevált, kapacitásmegosztáson alapuló sharing economy üzleti modellt fogjuk alkalmazni a V4-ek térségében: Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban. Terveink ambiciózusak, célunk 2020 végére a négy országban együttvéve a havi 35 ezer megrendelés elérése”

– mondja Csillik Timur, a Rendi.hu ügyvezető igazgatója. A támogatás fennmaradó részét a startup hazai és nemzetközi versenyképességének növelésére fordítja.

Az ország legnagyobb online takarítószolgálatának lendületes fejlődését bizonyítja – írják ők -, hogy a kezdeti fővárosi és agglomerációs terület után röviddel már Győrben, Szegeden és Debrecenben is elérhető a szolgáltatás. A tavalyi év során több mint 200 foglalkoztatott takarítóval közel 13 ezer megrendelést teljesítettek, az ügyfeleik maximális megelégedettségére. A 2018-as évben a nemzetközi terjeszkedésen túlmenően, a kereset-kínálat egyensúlyához mérten szeretnék bővíteni a munkavállalóik számát is.

A nyitóképen Csillik Timur, a fotót az Orbital Strangers készítette.

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő