Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A hazai vállalkozói kultúra nem meri kibeszélni a zsákutcákat

A Bridge Budapest új programja most ezen szeretne segíteni.

Az egyik nagy hiányossága a hazai kultúrának, hogy a nehézségeket, kudarcokat, zsákutcákat nem beszéljük ki igazán, ritka az őszinte kitárulkozás. Segítségért folyamodni pedig olyan – legalábbis így él a fejekben –, mintha valaki bevallaná, hogy nem megy a cég.

A Bridge Budapest sok különböző tevékenysége mellett új kurzust indít, amelyet már most „vállalkozói élveboncolásnak” neveznek. A csoport célja, hogy

vállalkozók egymást közt és egymással meg tudják beszélni dilemmáikat, nehézségeiket egy biztonságos, privát környezetben.

Ugyanaz a 10 ember 5 alkalommal, 10 héten át találkozik. Ezeken az alkalmakon Halácsy Péter, a Prezi, a Hősök Tere és a Budapest School társalapítója, valamint Rajnai Richárd, a Kötéltechnika Kft. ügyvezetője, vállalkozói nagykövet, mentor és a Bridge Fund tagja beszélgetnek a vállalkozói lét legkomolyabb kihívásairól, döntési helyzetekről. Érdekesség, hogy mindig a résztvevő vállalkozók konkrét eseteit elemzik, hasonlóan egy drámatagozathoz, ami ezúttal vállalkozóknak szól.

A programra való jelentkezéshez első lépésként ki kell tölteni a Vállalható Vállalkozás tesztet,

és csak az itt legalább 80 százalékot elértek jelentkezhetnek. A Bridge 24 szemközt – vállalkozói mélyrepülés Halácsy Péterrel és Rajnai Richárddal első alkalmára március 22-én, csütörtökön kerül sor. A Bridge 24 szemközt közösségébe itt lehet regisztrálni.

Oszd meg!