Nettó 8 óra, és menj haza játszani!

Csanády István szembe megy az árral. Van egy 30 fős startupja, amely most kapott 2 milliárd forint befektetést, nem is akárhonnan, hanem a Revolut és a Spotify egykori befektetőitől. Alkalmazásuk, […]

Bővebben

A Futureal eladja a Corvin Irodákat az OTP Csoportnak

Az adásvétel keretében a Corvin Sétány minden, már felépült irodaháza, és két, jelenleg építés alatt álló irodaépület is tulajdonost váltott.

Az összesen nyolc „A” kategóriás épület közel 80 000 négyzetméter bruttó irodaterületet kínál.  A Corvin ONE a Corvin Sétány megvalósításának első fázisában készült el 2008-ban.

A városnegyed átalakítása előtt a budapestiek 95 százaléka határozott nemmel felelt arra a kérdésre, hogy szívesen élne-e a környéken, addig kutatásaik szerint ez a szám ma 60 százalék, és kifejezetten a Corvin-negyedre vonatkoztatva a kérdést, 95 százalékos az igenek aránya.

Három ingatlanprojekt, ami mindennek ellenállt

 

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő tavaly év elején indította el a kifejezetten „A” kategóriás ingatlanokra koncentráló OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alapját. Az új befektetési lehetőséget elsősorban az intézményi-, illetve privátbanki ügyfelek számára ajánlják. Az Alap 2017 áprilisában vásárolta meg a Futureal- csoport 25 000 négyzetméter alapterületű Skypark fejlesztését, amely a Corvin Sétányt keletről határoló épülettömb első eleme.

Ferencvárosban terjeszkedik tovább a magyar milliárdos ingatlancége

Az „A+” kategóriás Skypark elnyerte a BREEAM “Very good” minősítést. Az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap most előszerződést kötött a még építés alatt álló Corvin Technology Park prémium irodakomplexum megvásárlására, amely szomszédos a Skypark épületével. A Futureal-csoport prémium ingatlanfejlesztésekre koncentrál, és folytatja a Corvin Technology Park építését, csakúgy, mint a jelenleg “Corvin 7” projektnéven ismert irodaépület előkészítését.

“Az elmúlt egy évben az OTP Ingatlanbefektetési Alap nettó eszközértéke dinamikusan emelkedett, 170 milliárd forintos értéknövekedésével megközelítette a 380 milliárd forintot” – nyilatkozta Perlaky Zsolt, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. ingatlangazdálkodási igazgatója.

A Futureal a közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon. A Futureal-csoport alapítása óta több mint 100, összesen több mint 2 millió négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projektet valósított meg.

 

 

"A felnőtt horgászok többsége totál analfabéta. Egy átlaghorgász nagyjából 3 ezreléket tud a horgászatról, én talán 3 százalékot."

Bodrogai Ferenc, a Forest Papír alapítója