Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A Dentsu Aegis Network részeként folytatja tovább az ismert magyar közösségi média-ügynökség

Megállapodott a Dentsu Aegis Network Hungary a Mindea ügyfélkörének és teljes csapatának átvételéről, így az 2019. októbertől az iProspect Hungary Rényi Balázs által vezetett Social&Content divíziójának részeként folytatja tevékenységét.

A Dentsu Aegis Network Hungary a világ 143 országában 45 ezer szakemberrel működő Dentsu Aegis Network részeként átfogó, integrált kommunikációs, marketing és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt saját ügynökségi márkáin (Carat, dentsuX, iProspect, Isobar, Vizeum) keresztül.

A Mindea-t 7 éve indította el Mészáros Beatrix, vezetésével a magyar piac egyik fontos közösségi média-ügynökségévé vált.

Rényi Balázs szerint a Mindea nagyon sikeresen építkezett a megalakulása óta, ügyfeleinek üzleti fejlődését erős szakmai hátterű csapata támogatta a social media, influencer marketing és PPC szaktudásával.

 

“Minél messzebbre nézel hátra, annál messzebbre látsz előre.”

Winston Churchill