FördősZé@Forbes

  Fördős Zé apukája az első sorban ült le az áprilisi Kilövésen, ahol bemutattuk a lapot. A család büszke Zére és a közös cégre, ő maga is azok közé a […]

Bővebben

A dél-spanyol tengerparton terjeszkedik a Zsidai Csoport

A Zsidai Csoportot kérte fel a budapesti Kempinski Hotel dél-spanyolországi szállodájának átalakítására, valamint a teljes gasztronómiai kínálat kialakítására. Mutatjuk a végeredményt.

A Zsidai Csoport feladata a marbellai Kempinski Hotel Bahía lobby- és vendégterének átalakítása és a teljes gasztronómiai kínálat kialakítása volt. Az El Paseo del Mar gasztronómiai központ a hotelen belül kapott helyet, idén márciusban nyitott.

A gasztronómiai központhoz két étterem és két bár tartozik, ezek építészeti kialakítását, dizájnját, gasztronómiai koncepcióját és arculatát irányította a cégcsoport. A belsőépítészeti átalakítások Bara Ákos belsőépítészt nevéhez fűződnek. A központ üzemeltetését a hotel és a Zsidai Csoport közösen végzi.

Baltazar Bar & Grill1 Baltazar Bar & Grill2 Baltazar Bar & Grill3 Baltazar Bar & Grill4 Black Rose The Bar1 Black Rose The Bar2 Black Rose The Bar3 Black Rose The Bar4 El Paseo Del Mar_image
<
>

Az étel- és italválaszték kialakításánál a turisták elvárásai mellett a cégcsoport szem előtt tartotta a helyiek igényeit is; a cél az, hogy a nyitásokkal ne csak a hotel vendégei, hanem a helyi lakosok is látogassák őket.

A Zsidai Csoport és a Kempinski Hotels az És Bisztró és az És Deli 2013-as nyitása óta dolgozik együtt.

Fotók: Zsidai Csoport

Holnap nyit Széll Tamás és Szulló Szabina étterme. Nekik még az elátkozott helyen is sikerülhet

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő