A Zsidai Csoportot kérte fel a budapesti Kempinski Hotel dél-spanyolországi szállodájának átalakítására, valamint a teljes gasztronómiai kínálat kialakítására. Mutatjuk a végeredményt.
A Zsidai Csoport feladata a marbellai Kempinski Hotel Bahía lobby- és vendégterének átalakítása és a teljes gasztronómiai kínálat kialakítása volt. Az El Paseo del Mar gasztronómiai központ a hotelen belül kapott helyet, idén márciusban nyitott.
A gasztronómiai központhoz két étterem és két bár tartozik, ezek építészeti kialakítását, dizájnját, gasztronómiai koncepcióját és arculatát irányította a cégcsoport. A belsőépítészeti átalakítások Bara Ákos belsőépítészt nevéhez fűződnek. A központ üzemeltetését a hotel és a Zsidai Csoport közösen végzi.
Az étel- és italválaszték kialakításánál a turisták elvárásai mellett a cégcsoport szem előtt tartotta a helyiek igényeit is; a cél az, hogy a nyitásokkal ne csak a hotel vendégei, hanem a helyi lakosok is látogassák őket.
A Zsidai Csoport és a Kempinski Hotels az És Bisztró és az És Deli 2013-as nyitása óta dolgozik együtt.
Fotók: Zsidai Csoport
Holnap nyit Széll Tamás és Szulló Szabina étterme. Nekik még az elátkozott helyen is sikerülhet