Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

68 millió dollárt keresett a világ legjobban fizetett színésze

Az amerikai Forbes múlt héten kijött a legjobban fizetett színésznők listájával, erről itt írtunk részletesebben, a a legjobban kereső női színész Emma Stone a maga 26 millió dollárjával. Most pedig kihozták a legjobban fizetett színészeket: a nyertes a korábbi repper, Markie  Mark (Mark Wahlberg), akinek adózás előtti eredménye 68 millió dollár. 

A bostoni színész a  Transformers: Az utolsó lovagnak és az érkező Megjött apuci 2-nek köszönheti magas bevételeit.  A Transformers egyébként nem ment jól, ettől még a színésznek nem kell aggódnia, fix a fizetése, akkor is, ha a filmek nem mennek jól.

A 65 millió dollárral második helyezett Dwayne “T Rock” Johnsont sikerült kiütnie  Wahlbergnek, tavaly még ő volt az első. Most is a lista első felében van, a Baywatchnak és az érkező Jumanjinak köszönhetően. A harmadik helyet Vin Diesel hozta el, például a Halálos iramban 8-nak köszönhetően.

Az amerikai Forbes külső adatokra épülő számításai szerint a 20 legtöbbet kereső színész 2016 júniusa és 2017 júniusa között, adózás előtt összesen több mint 720 millió dollárt keresett.

A teljes lista:

1. Mark Wahlberg, 68 millió dollár
2. Dwayne Johnson, 65 millió dollár
3. Vin Diesel, 54,5 millió dollár
4. Adam Sandler, 50,5 millió dollár
5. Jackie Chan, 49 millió dollár
6. Robert Downey Jr., 48 millió dollár
7. Tom Cruise, 43 millió dollár
8. Shah Rukh Khan, 38 millió dollár
9. Salman Khan, 37 millió dollár
10. Akshay Kumar, 35.5 millió dollár

Oszd meg!