Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kaliforniai álom: Emma Stone 26 millió dollárt keresett egy év alatt

A tíz legjobban fizetett színésznő 2016 júniusa és 2017 júniusa között összesen 172,5 millió dollárt keresett az amerikai Forbes szerint.

Az elmúlt egy évben Emma Stone volt a legjobban színésznő a világon. A 28 éves sztárt a Kaliforniai álom repítette a lista elejére, a szereppel a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat is megkapta. A film 445,3 millió dollárnyi bevételt ért el.

A második helyezett Jennifer Aniston egy évtizeddel a Jóbarátok című sorozat után is tartja helyét a legjobban fizetett színésznők között. Moziszerepei mellett olyan márkákhoz adja a nevét, mint az Emirates légitársaság, a Smartwater ásványvíz vagy az Aveeno kozmetikai márka. Részesedése volt a Living Proof hajápolási termékeket gyártó cégben is, ezt azonban tavaly eladták az Unilevernek

Jennifer Lawrence az Éhezők viadala sorozat nélkül a 2016-os keresményének kicsit több, mint a felét hozta csak idén, de semmi vész, így is keresett 24 millió dollárt, főleg filmszerepeivel és a Dior márkával kötött hossz távú együttműködésével.

A 10 legjobban kereső színésznő

Emma Stone – 26 millió dollár

Jennifer Aniston – 25,5 millió dollár

Jennifer Lawrence – 24 millió dollár

Melissa McCarthy – 18 millió dollár

Mila Kunis – 15,5 millió dollár

Emma Watson – 14 millió dollár

Charlize Theron – 14 millió dollár

Cate Blanchett – 12 millió dollár

Julia Roberts – 12 millió dollár

Amy Adams – 11,5 millió dollár

A férfi színészek között tavaly Dwayne Johnson volt a legjobban fizetett, 64,5 millió dolláros bevétellel, az idei férfi lista is hamarosan várható.

Oszd meg!