Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Jászai Gellért, a 4ig elnök-vezérigazgatója. Forrás: BÉT

3,5 milliárd forintért fejleszt számlavezető programot a Jászai-féle 4ig az államnak

Újabb nagy értékű közbeszerzést húzott be Jászai Gellért tőzsdei cége.

A 4ig Nyrt. tőzsdei cég közleményben tudatta a Budapesti Értéktőzsde honlapján, hogy közbeszerzést nyert: a Magyar Államkincstár pályázatára Számlavezető Rendszer fejlesztés, implementáció, paraméterezés szolgáltatások beszerzése című pályázatára nyújtottak be nyertes ajánlatot.

Az eljárás összértéke 3 469 838 990 forint + ÁFA.

A projekt keretében a Magyar Államkincstár lecseréli 1997 óta szolgálatban lévő számlavezető rendszerét. A fejlesztés két lépésben valósul majd meg, amelynek végeredményeként multidevizás, korszerű technológiai alapon működő banki számlavezető rendszert vezetnek be,amely lehetővé teszi majd a 24/7/360, azaz az éjjel-nappali számla és egyenlegkezelést.

A megbízás során a 4iG Nyrt. feladata lesz az ügyfél és ügyintézői kapcsolatot támogató front-end alkalmazáskifejlesztése, a számlavezető rendszer, valamint a belső szakrendszeri és a külső nemzetközi-és hazai pénzforgalmi kapcsolatokat támogató Payment Switch alkalmazás kifejlesztése és üzembe állítása is. Mindezeknek köszönhetően a Magyar Államkincstár hatékonyan reagálhat majd a pénzforgalmi szolgáltatásokkal szemben támasztott követelményekre, illetve az ügyfelek által megfogalmazott igényekre.

Már a negyedik közbeszerzést nyerik 2020-ban

Idén ez már a negyedik közbeszerzés, amin a 4ig győzedelmeskedett: múlt héten vízközmű-adatbázis fejlesztésével bízták meg közel egymilliárd forintért, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) orvosi informatikai rendszereket szállít 1,5 milliárd forintért, a Külgazdasgi és Külügyminisztériumnak 563 millió forintért fejleszt szoftvert a vállalat.

A cégben Jászai Gellért mellett tulajdonostárs Magyarország legvagyonosabb embere, Mészáros Lőrinc is.

Fontosabb, hogy stílusod legyen, mint hogy trófeáid