Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

150 ezer eurós befektetésért indul a Blastoff startupversenye

Április 22-ig lehet nevezni az idei Blastoff startupversenyre. A verseny nyertesei a Power Angels 150 ezer eurós befektetési ajánlatát, az OXO Labs féléves akcelerátor programját, a Google, a Design Terminál, az EURid és az Impact Works különdíjait is megnyerhetik.

Negyedik alkalommal rendezik meg a közép- és kelet-európai régió egyik legnagyobb startup versenyét, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson induló vállalkozásoknak a bemutatkozásra, és hogy a legjobb ötletek és üzleti terveknek utat építsen a megvalósításig – áll a közleményükben.

2017-ben 114 startup, közülük 91 hazai és 23 külföldi vállalkozás nevezett, a nyertesek között volt a Chempass, a Smartill, a vHeart és a Kontrachess is. A tavalyi nyertesek közül, a versenyt követően hárman is jelentős összegű befektetéssel gazdagodtak az OXO csoporttól és partnereitől, amelyből az OXO Labs és a Power Angels összesen 80 millió forint összegű befektetést bocsátott rendelkezésre.

A 2018-as versenyre jelentkezni április 22-ig lehet a jelentkezési lap kitöltésével és egy rövid, angol nyelvű bemutatkozóval. A második fordulóban a versenyzők videó interjúkban mutathatják be vállalkozásaikat, a szakmai zsűri által tíz legígéretesebbnek választott jelentkező pedig élőben csaphat össze a Brain Bar első napján, június 1-én.

A nyertes vállalkozás 150 000 euró összegű befektetési ajánlatot kap a Power Angels befektetési társaságtól és részt vehet az OXO Labs által szervezett féléves akcelerátor programban. Ezen felül a versenyzők számos különdíjra pályázhatnak, mint például részvételi lehetőség a főtámogató EURid által szervezett .eu Web Awards díjátadóján, kommunikációs coaching támogatás az Impact Works jóvoltából, mentorálási alkalmak és nagyvállalati összekötések a Design Terminál felajánlásával vagy Google Cloud Credit 3000 dollár értékben a Google felajánlásaként.

Oszd meg!