Támogatói tartalom

Élvezze ki a személyes mobilitás új korszakát már holnap!

A cikket támogatta a BMW Group Magyarország

Bemutatását követően azonnal a személyes városi mobilitás forradalmának szimbólumává vált a világ legkeresettebb prémium városi kisautója, a BMW i3. A tavaly alapos frissítéssel a hosszú távú fenntarthatóság, a sportos vezetési élmény, a modern stílus és az innovatív technológiai megoldások elkötelezett hívei számára még vonzóbbá varázsolt modell most kivételes, tartós bérleti konstrukcióban is elérhető.

A prémium minőségű elektromos autók világszerte legkeresettebb modelljét tavaly számos technikai és optikai újítással még tovább tökéletesítette a bajor gyártó: az új BMW i3 látványosan újragondolt stílusjegyekkel, csúcstechnológiás felszereltségi opciókkal és innovatív digitális szolgáltatásokkal jelentkezik.

A világ első, tisztán elektromos meghajtású prémium kompaktjának második nemzedékét az egyedülálló minőség, a zéró emissziójú mobilitás ígérete és a minden korábbinál interaktívabb intelligens járműkapcsolati hálózat által biztosított kényelem egyaránt átjárja, ahogy a sportos vezetési élmény izgalma is. Az új BMW i3 elektromos motorja 170 lóerő maximális teljesítményre képes, amelyet – az elektromos meghajtás sajátosságaként – már álló helyzetből rendelkezésre álló, 250 Nm csúcs forgatónyomaték egészít ki, amely kivételes élményé varázsol minden zöld lámpánál elindulást vagy dinamikus előzést. A tisztán elektromos meghajtású prémium kompakt a gázpedál érintésére egy soros hathengeres benzinmotor lendületével gyorsul, a megtorpanás-mentes, folyamatos teljesítmény-átvitelről pedig egy fokozatmentes automataváltó gondoskodik, így az új BMW i3-nek csupán 7,3 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy 150 km/órás végsebessége elérése előtt megfussa az álló rajtos nulla-százas sprintet.

A BMW i modellek védjegyévé vált fekete karosszériasávot, amely a motorháztetőről indulva, a tetőn keresztül egészen az autó hátfaláig fut, az új BMW i3 esetében feketére fényezett A-oszlopok és tetőkeretek egészítik ki. Az új modell bevezetésével a karosszéria többi elemére elérhető fényezési opciók listája is bővült, így a Capparis fehér, a Fluid fekete, a Protonic kék és a Mineral szürke fényezés mellett a Melbourne Red tűzpiros metál és az Imperial Blue királykék-metál árnyalatok is elérhetőkké váltak.

Az Y-generáció igényeit tökéletesen kielégítő új BMW i3 modell ráadásul most könnyebben elérhető, mint valaha. A bajor gyártó különleges tartós bérleti konstrukciójával már havi 139 900 Ft-ért beléphetünk a városi mobilitás új korszakába. Az Advanced Edition felszereltségi csomaggal elérhető új i3 modellben az automatikus klímaberendezés, a Harman Kardon HiFi hangsugárzó rendszer, a fékezés funkcióval ellátott sebességtartó automatika és a professzionális navigációs rendszer ugyanúgy helyet kapott, mint a korszerű Parkolóasszisztens csomag. A bruttó másfél millió forint állami támogatással elérhető modell havi díja természetesen tartalmazza a használti díjon felül az autó kötelező- és Casco-biztosítását is, és fedezi egy téligumi-garnitúra szett elérhetőségét és tárolását is.

A 2018. május 1-ig érvényes ajánlatról további információk a www.bmw.hu/i3ajanlat oldalon érhetőek el.


A Forbes.hu-n lehet cikket venni? Igen, de a fizetett tartalmakat mindig jelöljük.

Ezek között a Támogatói tartalom a legnépszerűbb, felváltva van kint a nyitóoldalon, a megjelenés hetében 2000 megtekintést garantálunk hozzá. A Brand Club ennél exkluzívabb, hiszen folyamatosan kint van a nyitóoldalon egy hétig, és 5000 megnyitást biztosan el fog érni. És ott van a Brand Voice is, amit kifejezetten iparági vagy szakértői megszólalásokhoz ajánlunk, szintén fix egyheti nyitóoldali kiemeléssel.

Ezek a támogatói tartalmak olyanok, amilyennek a megrendelő szeretné őket. Ezzel szemben a szerkesztőségi anyagok olyanok, amilyennek a forbes.hu újságírói megírják őket, és nem eladók.

Értékesítő kollégáink elérhetősége megtalálható a Kapcsolat menüpontban.