Támogatói tartalom

Biztonság egyszerűen

A cikket támogatta a Cherrisk

Kiváló ár-érték arányú termékekkel, nagyfokú rugalmassággal és közösségépítéssel kínál hatékony válaszokat az ügyféligényekre a biztosítások terén a CHERRISK.

A fürdőszobát és az alsó szomszédot eláztató vízözön, az erkélyről idegen autóra zuhanó virágcserép – mind a lakástulajdonosok, mind az albérlők rémálmai.

A CHERRISK oldalán azonban pár kattintással megelőzhetők ezek a helyzetek, lakásunk és környezetünk védelme mellett pedig casco-, utas- és baleset- biztosítást is köthetünk. Az UNIQA támogatásával elstartolt platform a biztosítások reformját tűzte ki célul, és termékdömping helyett olyan szolgáltatások fejlesztésére fókuszáltak, amelyek Európaszerte képesek megválaszolni a tipikus igényeket.

A digitális világban növekvő rutinnal mozgó lakosság elvárja a gyors, egyszerű megoldásokat, és a mai technológiáknak köszönhetően számos folyamat vált egyszerűbbé – szakértői kiszállás helyett például videó kapcsolaton keresztül is felmérhető a kár.

„Ha az ügyfeleknek megadjuk a lehetőséget, hogy maguk intézzék az ügyeiket online, hajlandóak kedvezőbb költségszerkezetért elvégezni egy kárbejelentést” – vázolja tapasztalataikat Kurtisz Krisztián ügyvezető. A CHERRISK weboldalán a díjakat nem terhelik közvetítői költségek és a digitális folyamatok miatt az adminisztrációs terhek is alacsonyabbak az átlagosnál, így közel harminc százalékos árelőny érhető el a hasonló fedezetű máshol köthető termékekhez képest. A folyamatok transzparensek, és sokak számára vonzó szempont az is, hogy a szolgáltatás baleset- és lakásbiztosítás esetén havidíjas, nem szükséges tehát hoszszú távra elköteleződni.

A modellből fakadó rugalmasság különösen lényeges szempont a lakásbiztosítások terén. „Manapság egyre többen bérlik otthonukat. Egy bérlőnek nem célszerű egy évre elköteleződni, rugalmasabb konstrukciókban kell gondolkodnia” – mutat rá Imre Kata marketing és kommunikációs vezető. Amellett, hogy a CHERRISK-nél tulajdonos és bérlő egyaránt verhetetlen áron szerződhet, arról is dönthet, hogy kizárólag az ingatlanra vagy csak az ingóságra kötnek biztosítást. Ráadásul mindkét fedezethez kapcsolódik felelősségbiztosítás is, így akkor sincs baj, ha véletlenül kárt okozunk a szomszéd autójában. A biztonságon túl a CHERRISK ügyfelei a közösség előnyeitis élvezhetik. Ennek berkein belül nemcsak biztonságosabb életre vonatkozóan kapnak tippeket, hanem társadalmilag felelős projekteket is támogathatnak – és még a véleményükre is adnak, hiszen az ügyfelek megismerhetik és kommentálhatják a biztosító jövőre vonatkozó terveit, fontos szerepet vállalva a fejlesztés folyamatában.

A Forbes.hu-n lehet cikket venni? Igen, de a fizetett tartalmakat mindig jelöljük.

Ezek között a Támogatói tartalom a legnépszerűbb, felváltva van kint a nyitóoldalon, a megjelenés hetében 2000 megtekintést garantálunk hozzá. A Brand Club ennél exkluzívabb, hiszen folyamatosan kint van a nyitóoldalon egy hétig, és 5000 megnyitást biztosan el fog érni. És ott van a Brand Voice is, amit kifejezetten iparági vagy szakértői megszólalásokhoz ajánlunk, szintén fix egyheti nyitóoldali kiemeléssel.

Ezek a támogatói tartalmak olyanok, amilyennek a megrendelő szeretné őket. Ezzel szemben a szerkesztőségi anyagok olyanok, amilyennek a forbes.hu újságírói megírják őket, és nem eladók.

Értékesítő kollégáink elérhetősége megtalálható a Kapcsolat menüpontban.