Támogatói tartalom

A tematikus rendezvényekben vagyunk a legerősebbek

A cikket támogatta a Hard Rock Cafe

Céges buli. A szervezőcsapatnak leginkább az idegességtől, míg a kollégáknak a várakozás izgalmától szorul össze a gyomruk a szó hallatán. Érthető, hiszen meghívottként megjelenni valahol egészen más, mint nulláról felhúzni egy több száz fős eseményt, arra törekedve, hogy minden igényt kielégítsünk. Kivéve, ha a Hard Rock Cafe csapatára bízzuk magunkat.

Legyen különleges, emlékezetes, szórakoztató, legyen finom az étel, legyen jó a zene, mindenki lássa a kivetítőt, legyen lehetőség kapcsolatot építeni, és úgy nagy általánosságban mindenki érezze nagyon jól magát. Ezek csupán a legalapvetőbb igények, amik egy céges karácsonnyal, csapatépítő bulival, vagy éppen partner rendezvénnyel kapcsoatban felmerülhetnek. Ehhez csapódnak még az olyan finomságok, mint a tematika, a dress code vagy az ajándék. Az egész egy szempillantás alatt alakulhat át egy logisz- tikai rémálommá, hacsak nem találunk egy olyan megbízható és lelkesen segítőkész partnert, aki ezüst tálcán nyújtja nekünk a megoldást, és a szervezés elejétől kezdve, egészen az utolsó pillanatig fogja a kezünket. Itt lép színre a Hard Rock Cafe! 

Landherr Judit és Nagy Máté István, a legendás hely budapesti rendezvényspecialistái szerint, nincs lehetetlen kérés.

„Mindent megoldunk!” – bólintottak szinkronban, mikor a céges bulikra terelődött a szó.

„Aki szeretne helyszínben, hangulatban kicsit eltérni a szokásostól, annak itt a helye”

– jelentette ki Judit, akinek nem egy különleges kérésekkel megspékelt rendezvény van a háta mögött. A hely történetének, az egyedi és eredeti rock relikviáknak, illetve az egész teret belengő „hardrock-os” rock&roll életérzésnek köszönhetően egészen különleges hangulatú bulik szoktak itt kialakulni. 

„Természetesen a tematikus rendezvényekben vagyunk a legerősebbek, de abszolút rugalmasan állunk a konzervatívabb kérésekhez is”– tette hozzá Máté. „A Rock Karácsonyunk az egyik legnépszerűbb programcsomagunk, rockkvízzel, rockzenekarral és fotósarokkal. A hely stílusához passzolóan, természetesen ilyenkor a menü is Hard Rock kedvencekből áll, BBQ húsokkal, mini hamburgerekkel és chipsszel, de, ha valaki inkább a hagyományos vonalon maradva halászlevet és kacsamellet szeretne, az sem jelent gondot.” 

A Hard Rock csapat valóban nem riad vissza semmitől, a 15 fős céges ebédtől a zenekari dedikáláson és sajtótájékoztatókon, a tárlatvezetéseken át egészen a több száz fős, egész épületet kibérlő eseményekig, bármit ától cettig lebonyolítanak.

Judit és Máté ha kell a hűtőket is kipakolják, csak hogy egy délben váratlanul felbukkanó, 1,5 méteres repülőt formázó marcipántortát hűteni tudjanak, a szellőzőből takarítják a konfettiágyú maradványait, vagy éppen kedvesen mosolyogva válaszolnak az olyan kérdésekre, mint „Levehetem azt a gitárt a falról, és játszhatok rajta valamit?”. 

Türelmüknek és munkájuknak pedig meg is van az eredménye. Nemhiába foglalnak cégek már januárban a következő karácsonyra helyet, térnek vissza Hard Rock rajongó családok újra és újra ünnepleni, nemhiába tombol az öltönyét pörgetve az az ügyfél, aki az est elején még kételkedve forgatta a szemét a „rock” szó hallatán, és nemhiába köszönnek el a vendégek úgy: „Ilyen jó céges buliban még nem voltam!” 

General Manager:
Tettinger Zsolt

Sales & Marketing:
Landherr Judit,
Nagy Máté István

Hard Rock Cafe Budapest
V. kerület, Vörösmarty tér
+36 30 572 4011
sales@hardrockcafebudapest.com

Egy kis Hard Rock történelem…

– 1971:2 amerikai srác (Peter Morton, Isaac Tigrett) megnyitotta az első Hard Rock Cafet, Londonban

– 2007: A már több mint 200 étteremmel rendelkező franchise a Seminole Tribe of Florida indián törzs tulajdonába kerül

– 2011 december: Az egyik legnagyobb európai franchise anyavállalat harmadik tagjaként (Varsó és Krakkó után) Budapesten is megnyitotta kapuit a Hard Rock Cafe

– A Rock Shop üzletek legalább akkora, ha nem nagyobb népszerűségnek örvendenek az utazók körében, mint az ételek – ma a világ legnépszerűbb emléktárgya a Hard Rock klasszikus fehér, logózott pólója.

– A Hard Rock-é a világ legnagyobb zenei relikviagyűjteménye (több mint 80 000 db) amelyből Budapesten 70 eredeti emléktárgy található a falakon.

– Az első tárgyat Eric Clapton adományozta a londoni Hard Rock-nak a 70-es években abból a célból, hogy megjelölje vele kedvenc törzshelyét.

– A budapesti Hard Rock Cafe különlegessége a budapesti burger: prémium marhahúspogácsával, pulled porkkal, és lecsópürével.

A Forbes.hu-n lehet cikket venni? Igen, de a fizetett tartalmakat mindig jelöljük.

Ezek között a Támogatói tartalom a legnépszerűbb, felváltva van kint a nyitóoldalon, a megjelenés hetében 2000 megtekintést garantálunk hozzá. A Brand Club ennél exkluzívabb, hiszen folyamatosan kint van a nyitóoldalon egy hétig, és 5000 megnyitást biztosan el fog érni. És ott van a Brand Voice is, amit kifejezetten iparági vagy szakértői megszólalásokhoz ajánlunk, szintén fix egyheti nyitóoldali kiemeléssel.

Ezek a támogatói tartalmak olyanok, amilyennek a megrendelő szeretné őket. Ezzel szemben a szerkesztőségi anyagok olyanok, amilyennek a forbes.hu újságírói megírják őket, és nem eladók.

Értékesítő kollégáink elérhetősége megtalálható a Kapcsolat menüpontban.