Támogatói tartalom

2020 a vírusválság hozta nagy változások és a lehetőségek éve

A cikket támogatta a Forbes

A bátorság nem a félelem hiánya, hanem a hozzáállás, hogy van-e elég merszed elképzelni a célod és az első lépést. Utána jöhet a kezed, amivel megírod az e-mailt, felemeled a telefont és a lábad, amit sokszor le kell járnod a sikerért. A bátrak nekilendülnek és megpróbálják kihasználni.

Az idei Forbes Flow-ra ezért olyan magyarokat hívtunk, akik bátrak voltak és meg is valósították a terveiket. A 2020-as Flow-n a színpad a bátor magyaroké!

122 repülőgépének nagyrésze maradt a földön a koronavírus idején, de Váradi József, a Wizz Air alapítója és vezetője lendületes terjeszkedésbe fogott, amint lehetősége lett rá. Ha kell bátran megy szembe a fősodor véleményével, most a légiiparon belül állt bele a különc szerepébe és terjeszkedik a válság hátán, amit a piac nem kis része elképedve figyel.

Harcsa Veronika eredetileg informatikusnak tanult, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakát is elvégezte, 2014-ben pedig mesterdiplomát szerzett a Brüsszeli Királyi Konzervatóriumban. A 2005-ben alapított, saját nevét viselő quartettel négy, számos elismeréssel kitüntetett lemezt készített, jelenlegi fő zenekara pedig Gyémánt Bálint gitárossal közös duó. Azt mondják róla: angyalarca mögött kemény üzletasszony bújik meg. Ma már évi 15-20 külföldi koncertjük van, lemezeik Németországban jelennek meg, Veronika kinti koncertügynököt is szerzett maguknak.

Kapitány István a legsikeresebb magyar menedzser a világon, a Shell globális alelnöke. A világ teljes Shell benzinkút-hálózata hozzá tartozik. Nevéhez fűzödik a V-power és a Smart kártyák bevezetése. Online videókurzusa ősszel indul a Mesterakademia.hu-n.

Te tudod mi történt ma a gyerekeddel a neten? Ha nem mobilozik, kimarad a társaságból. Ha túl sokat mobilozik kockafejű zombi lesz. Mit tegyünk? A Forbes ajánlásával frissen kiadott Szülők nagy mobilkönyvének szakértői tanácsait Lilu és Nagy Ervin egészítik ki saját élményeikkel. Elmesélik, náluk meddig tart a bizalom, hol kezdődik a kontroll, hogyan beszélgetnek ezekről és mi az, amit akár már aznap megtehetünk a gyerekünk biztonságáért.

Nehéz kalandosabb életutat elképzelni, mint amilyen Kiss Ulrich jezsuita atyáé. Berlinben született, Budapesten kezdte az iskolát, de Németországban érettségizett. Járt a híres fontainebleau-i menedzseriskolába, majd a L’Oréal csúcsmenedzsere, az új termékek bevezetésének specialistája lett. Saját parfümöt készített, de hiába tudta tökéletesen az elméletet, vállalkozása mégis csődbe ment és öt évig csak azért dolgozott, hogy visszafizesse adósságait. Végül a legrégebbi startup, a katolikus egyház szolgálatába áll. Management by Jesus nevű üzleti szemináriumai kifejezetten népszerűek.

A hetedik Forbes Flow-n megmutatjuk, hogy a Forbes történetek mögött is ugyanolyan hús-vér emberek állnak, mint Te. Üzletemberek, sportolók, művészek és generációváltók, akik kitartásukkal, akaratukkal elérték, amit kitűztek maguk elé.

Motivációt szeretnénk adni minden előadással. Nincs nehéz dolgunk: a Flow szereplői már a jelenlétükkel inspirálóak. Csillog a szemük, amikor a munkáról, a teljesítményről, vagy épp a megugrott akadályokról beszélnek. Mindannyian tudunk tőlük tanulni. Találkozzunk október 2-án személyesen vagy élőben online!

Részletek és jegyvásárlás a weboldalon.

A Forbes.hu-n lehet cikket venni? Igen, de a fizetett tartalmakat mindig jelöljük.

Ezek között a Támogatói tartalom a legnépszerűbb, felváltva van kint a nyitóoldalon, a megjelenés hetében 2000 megtekintést garantálunk hozzá. A Brand Club ennél exkluzívabb, hiszen folyamatosan kint van a nyitóoldalon egy hétig, és 5000 megnyitást biztosan el fog érni. És ott van a Brand Voice is, amit kifejezetten iparági vagy szakértői megszólalásokhoz ajánlunk, szintén fix egyheti nyitóoldali kiemeléssel.

Ezek a támogatói tartalmak olyanok, amilyennek a megrendelő szeretné őket. Ezzel szemben a szerkesztőségi anyagok olyanok, amilyennek a forbes.hu újságírói megírják őket, és nem eladók.

Értékesítő kollégáink elérhetősége megtalálható a Kapcsolat menüpontban.