Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ha önnek is annyi e-mailje jön, hogy csak na, akkor mutatunk valami szórakoztatót

Az e-mail game-ben az a cél, hogy minél gyorsabban rágjuk át magunkat az olvasatlan levélhalmon.

Az ünnepi időszakban amúgy is túlóráznak a marketingesek ujjai, dőlnek a reklámok, az out of office üzenetek, meg a karácsonyi üdvözlőlapok azoktól az emberektől, akik egyébként hozzánk sem szólnak év közben, szóval egy átlagos roxforti bagolypostás szőnyegbombázós reggel kutyafüle ehhez az időszakhoz képest.

Azoknak, akik kisebb infarktussal néznek rá a Gmailen a beérkező levelek mappára, de sosem tudják rávenni magukat, hogy végre nekiálljanak szelektálni, ez az oldal jópofa megoldás lehet.

Az e-mail game a Gmail-fiókunkhoz hozzáférve elindít egy időzítőt, és csak dobálja elénk a beérkezett üzeneteket – nekünk annyi a dolgunk, hogy eldöntsük, megtartjuk-e, (vagy továbbítjuk, stb.) vagy mehet a kukába. A cél, hogy minél gyorsabban minél több levelet nézzünk át, a végén pedig kapunk mindenféle statisztikákat és pontokat. Beállíthatjuk, hogy egy játék alatt hány mailt akarunk végigolvasni (alapvetően 30 darabra van állítva).

"Hétvégén bármi megtörténhet, szegény dolgozók szoktak is félni, pénteki döntéseink élnek-e még hétfőn"

Kelényi Kolos, Szamos Marcipán