Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ha önnek is annyi e-mailje jön, hogy csak na, akkor mutatunk valami szórakoztatót

Az e-mail game-ben az a cél, hogy minél gyorsabban rágjuk át magunkat az olvasatlan levélhalmon.

Az ünnepi időszakban amúgy is túlóráznak a marketingesek ujjai, dőlnek a reklámok, az out of office üzenetek, meg a karácsonyi üdvözlőlapok azoktól az emberektől, akik egyébként hozzánk sem szólnak év közben, szóval egy átlagos roxforti bagolypostás szőnyegbombázós reggel kutyafüle ehhez az időszakhoz képest.

Azoknak, akik kisebb infarktussal néznek rá a Gmailen a beérkező levelek mappára, de sosem tudják rávenni magukat, hogy végre nekiálljanak szelektálni, ez az oldal jópofa megoldás lehet.

Az e-mail game a Gmail-fiókunkhoz hozzáférve elindít egy időzítőt, és csak dobálja elénk a beérkezett üzeneteket – nekünk annyi a dolgunk, hogy eldöntsük, megtartjuk-e, (vagy továbbítjuk, stb.) vagy mehet a kukába. A cél, hogy minél gyorsabban minél több levelet nézzünk át, a végén pedig kapunk mindenféle statisztikákat és pontokat. Beállíthatjuk, hogy egy játék alatt hány mailt akarunk végigolvasni (alapvetően 30 darabra van állítva).

Oszd meg!