Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Csak egy jobb dolog van a sikersztori-mesélésnél

A sikersztorik mindig egy jó ötlettel és egy bátor lépéssel kezdődnek. Annál, hogy utólag elmeséljük őket, csak egy dolgot szeretünk jobban: ott lenni az indulásuknál.

A Budapest Zeitgeist és a BrandFestival (a Republic Grouppal és az Umbrella Budapest – New Yorkkal együttműködésben) meghirdeti a Creative Open – Mutasd az ötleted! című kreatív tehetségkutatót. Keresik azokat az új arcokat, akiknek a kreatív szakmában a helyük. Az akciót a Forbes Magyarország is támogatja, a zsűriben mi is ott leszünk.

A szervezők várják azokat az artdirectorokat, copywritereket, filmrendezőket, fotográfusokat vagy digitális innovátorokat, akik úgy érzik, birtokában vannak egy izgalmas, kreatív ötletnek, vagy egy erős szakmai portfóliónak, és már csak a kezdő lökés hiányzik a megvalósításhoz. Pályázhatnak portfólióval vagy a kiírt briefre készített anyagukkal. A verseny legjobbja félmillió forintos ösztöndíjban részesülhet.

Részletek a Facebook-eseményen és a page-en.

A Creative Open zsűrije:

Oltai Kata (kurátor)

Déri Miklós (fotográfus)

Fabricius Gábor (Republic Group)

Pőcze Balázs (MITO)

Länger Vera (Isobar)

Jedlicska Márton (Umbrella)

Luka Kostil (rendező)

Bánlaki Stella (Forbes Magyarország)

Szörnyi Kriszta (kurátor, TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest)

Vekkel László (HPS Group)

Pál Zsombor (Kreatív)

Oszd meg!