Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Visszatér a Kockásfülű Nyúl – ez itt a pénteki Espresso (kivonata)!

Itt a péntek, jön a hétvége, jó sok cikket kínálunk a kávé mellé! Rajzfilmekről, Kockásfülű Nyúlról, Uma Thurmanről, az új Széll Tamásról. Ja, és Mészáros Lőrincről is. Történt egy izgalmas tranzakció a magyar egészségügyben, bemutatunk egy új magyar fejlesztést, hogy soha ne lopják el az iPhone-odat, és adunk néhány életvezetési tippet is sikeres emberektől. 

Forbes Espresso. Olvasd, amit mi is olvasunk!

Az Espresso a Forbes hetente háromszor kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet. 

1 perces

Ez vajon kinek a terve? Az Európai Parlament kezdeményezte az óraátállítás felülvizsgálatát. 

Itt van az a híres videó, ami Uma Thurman fejsérüléses balesetét mutatja a Kill Bill forgatásán. Tarantino sokáig rejtegette, Thurman főleg Weinsteint hibáztatja érte.

3 perces

Az első megvette a negyediket. Túl vagyunk az eddigi legkomolyabb felvásárláson a magánegészségügyi piacon, a piacvezető még nagyobbra hízott. Mutatjuk is a 20 legnagyobb magánszolgáltatót.

Egy 1976 óta esedékes bejelentés: folytatódik a legendás rajzfilm-sorozat: A kockásfülű nyúl. 15 résszel jön a harmadik évad.

A Spar mostantól Mészáros Lőrincnek fizet bérleti díjat. Legalábbis 18 üzlet esetében, amelyek a Mészáros tulajdonában álló Appennin Holdinghoz kerültek.

Miért mindenki akkor vesz lakást, amikor a legdrágább? Budán a legtöbb tranzakció már 40 millió feletti.

5 perces (vagy hosszabb)

Megvan az új Széll Tamás! Jegyezzük is meg gyorsan a nevét: Pohner Ádám. Ő lett a Bocuse d’Or friss magyar bajnoka. Bemutatjuk, hogy készült, mit főzött.

Mikor érjük végre utol Németországot? Röviden: 86 év múlva. Kicsit hosszabban, az a szomorú, hogy konvergálhatnánk sokkal gyorsabban is, mint ahogy például a szomszédaink teszik.

Nem keseregtek, megcsinálták. Hatszor lopták el a telefonjukat, csináltak egy lopásbiztos tokot, a Safeskin most az amerikai piacra tör. Ígéretes magyar sztori legújabb kollégánk tollából – üdv, Sohajda-testvérek, üdv, Sándor Krisztián!

Van a jó stressz (a rövid stressz), és a rossz stressz (a tartós stressz). És vannak a sikeres emberek, akik legyűrik a nyomást. Tanuljunk tőlük, itt van 10 használható módszer.

Oszd meg!