Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Palvin Barbit még mindig imádjuk – Ez itt a szerdai Espresso!

Jó hírek szép lassan rothadó Földünknek: kettővel több amuri leopárd él a világon, hála a Schönbrunni Állatkertnek, az E.ON pedig kiosztotta a legzöldebb hazai kezdeményezéseknek járó díjat. Tegnap megalakult az új parlament is, sajnos a női képviselők számát tekintve még mindig van hova fejlődnie az országnak. Mutatjuk azt is, hogyan kezeld a munkahelyi stresszt, hogy hogyan instagramozik a magyar, de azt is, hogy mennyibe kerül egy Balaton-parti vityilló. Aki pedig csak matekozna egy jót, görgessen a hírlevél végére a tegnapi matematika érettségi feladataiért (és a megoldásokért).

Olvasd, amit mi is olvasunk!

Az Espresso a Forbes hetente háromszor kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

A szép helyekért nem feltétlenül kell messzire menni. 30 vadregényes hely Európában.

Jó munkának jó a gyümölcse! Ennyit keresnek a profi League of Legends játékosok Amerikában.

A pécsiek büszkék lehetnek! Övék a legzöldebb hazai kezdeményezés. Mutatjuk az E.On Energy Globel Magyarország díj nyerteseit.

Go NetPincérGO! Saját futárszolgálatot indít a Netpincér.

3 perces

Poké-pletykák. Pikachunak állítólag eredetileg lett volna egy harmadik fejlődése is. Gorochu.

Balatonnál sej-haj, de jó! Elképesztően pörög a nyaralópiac, az Otthon Centrum elemzése mutatja a balatoni árakat.

A stressz kétélű fegyver: van, hogy hasznos, de nem árt tudni kezelni. Mutatunk 5 tippet a legyőzésére – nem, a jóga nincs köztük.

Instagramra, magyar! Fogynak a magyar hashtagek, de Palvin Barbi profilja még mindig népszerű. Így instázik az ország.

5 perces (vagy hosszabb)

Kutyasimogatástól a valós fejlesztésekig.  Mire kell költenie egy cégnek? Van már póker-, a kutya-, a tánc-, a színház- vagy a lovas tréning. Mind-mind az áttörő fejlesztés szolgálatában. Az eredményességük? Kérdéses. De az ok sokszor nem (csak) a tréning minőségében vagy tartalmában keresendő.

Leopárdbébik a Schönbrunni Állatkertben! A világon száznál is kevesebb amuri leopárd él, ezzel ők a világ legritkább nagymacskái. Most kettővel többen lettek.

Kedden megalakult az új parlament, ezúttal 20 helyett 23 nő ül majd az Országházban. A 11,6 százalékos aránnyal még mindig jócskán le vagyunk maradva a a világtól.

Túl vannak az érettségizők a matekon is. Íme a feladatok és a megoldások.

Oszd meg!