Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Önkiszolgáló kutyamosó és a jetskik Teslája – Ez itt a hétfői Espresso (kivonata)!

Választott az ország vasárnap, az élet megy tovább, továbbra is keressük és megírjuk a magyar sikersztorikat. Magyar jetski, magyar játék, magyar tervezésű kutyamosó! Sztárok és Tankcsapda.

Olvasd, amit mi is olvasunk!

Az Espresso a Forbes hetente háromszor kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

Véletlenül élesítette a játékát a magyar fejlesztőcég, egyből felkapták a júzerek.

Egyértelműen Metallica akartam lenni – Lukács Laci a Tankcsapdából.

Három év, és sztárt csinálok belőled is!képregényben mondjuk el, hogyan dolgozik a legnagyobb magyar sztármenedzser

3 perces

Grafikai, fotós és pénzügyi startuppal zárt a Telenor startupprogramja. A Vimage-nak már most havi négyezer dolláros bevétele van.

87 millió ember adatai az oroszoknál landolhattak. Cambridge Analytica botrány, sokadik felvonás.

5 perces

“Új kategóriát teremtünk, olyasmit, mint annak idején az önkiszolgáló autómosó. Mindennapossá kell tenni az emberek körében az önkiszolgáló kutyamosókat” – mondja a magyar Wash & Vau hálózat alapítója. Saját tervezésű kutyamosógépe a kóbor kutyákat is képes beazonosítani.

Oszd meg!