Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Magyarország világbajnok! – Ez itt a hétfői Espresso light

Volt két világbajnoki döntő a hétvégén, az egyiket ráadásul mi nyertük meg, a másikon a mi kutyánk kölykei alulmaradtak a franciákkal szemben 4-2-re. Belehúz a Lidl és újabb boltokat nyit, a Johnson&Johnson egy durva kártérítési ügyben van éppen. Achtung, achtung, elindult az első büfé-franchise a Balatonon!

Olvasd, amit mi is olvasunk! 

Az Espresso a Forbes hetente háromszor kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

 

 

Kezdjük is a legfontosabbal: a magyar U20-as női kézilabda-válogatott szombaton világbajnok lett! Szenzációs második félidőt produkálva verték Norvégiát.

Eléggé belehúzott a Lidl. Hét egykori CBA-t vesznek át, mutatjuk, hol.

Brutális kártérítést fizethet a Johnson&Johnson, azbeszt volt a hintőporban, régóta tudták.

 

3 perces

 

 

Boldogok a vízköpők: így éled újra az ikonikus Párisi Udvar. Bagi úr – megint – a városban.

Ezt imádni fogod. A macOS egyik legszerethetőbb funkcióját, a fájlok előnézetét biztosító kis ablakot hozza el Windows 10-es gépekre egy most megjelent, ingyenes program.

 

5 perces (vagy hosszabb)

 

 

Elindul az első büfé-franchise a Balatonon. Bezerics Dani nem fárad, ha arról van szó, hogy az embereket jó dolgokkal kell etetni a tó körül.

2 millió eurós befektetés vár rájuk. A magyar Talk-A-Bot szerint Délkelet-Ázsiában nyitottabbak a piacok és sokkal gyorsabban növekednek is.

Az automatizációval gondok lesznek, az Y-generációt meg kell érteni, a digitalizáció elkerülhetetlen. CEO-k válaszoltak a KPMG-nek arra, milyen kihívásokkal kell szembenézniük. Elmentünk és meghallgattuk.

Korrupció, politika, fasizmus. A szív világbajnokainak hirdette ki az internet népe a horvátokat, pedig a horvát focinak is van árnyoldala.

 

Oszd meg!