Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Csak rendszerhiba volt a sajtó aranykora – Ez itt a pénteki Espresso!

Kint jártunk a Facebook fejlesztőknek szóló konferenciáján, az F8-on. Kulka János visszavonul. Trump Nobel-békedíjat kapna? Egész szakmák tűnnek el. Az újságírás aranykora rövid buborék volt csupán.

Olvasd, amit mi is olvasunk!

Az Espresso a Forbes hetente háromszor kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

Kulka János visszavonul. Nem hosszabbítja meg szerződését a Katonában a stroke-on átesett színész.

3 perces

Szakmák, melyek végleg eltűnnek – a The Guardian fotóriportja.

Három egymást követő évben, három különböző bajnokságban lett gólkirály Nikolics Nemanja. A magyar válogatottban nem volt alapember – most azt mondja, nincs benne harag, mindent köszön, de többet nem húzza magára a címeres mezt.

Serously? Nobel-békedíjra jelölték a piros atomgombbal hencegő Donald Trumpot.

5 perces

A sajtó aranykora véget ért. És az aranykor valójában csak rendszerhiba volt.

Indul a megszűnt Magyar Nemzet volt munkatársainak lapja. A Magyar Hangot a volt szerkesztőség egy része csinálja, hetilap lesz.

Mit jelent a vidéki nyitás a magyar médiában? Szerkesztők beszélgettek a témáról a Kreatív rendezvényén.

A magyar igazságszolgáltatás helyzetéről ír a tekintélyes New York Times.A bíróságok és politikusok harca már az USA-ig hallatszik.

F8

Instagramos fotóinkból tanul a Facebook mesterséges intelligenciája. A helyszínről jelentkezünk a Facebook fejlesztői konferenciájáról, az amerikai San José-ban tartott F8-ról.

Lévai Richárd összefoglalta az első nap legfontosabb bejelentéseit.

Megnézte azt ismit hozhat, hogy a Facebook ráfekszik a 3d-re.

És hogy az újdonságokon kívül milyen volt belülről a rendezvény?Fejlesztői Kánaán csillámporral és ajándék Ocolus Góval.

 

Oszd meg!