Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Magyarázkodnom kellett, hogy Noémi létemre miért nézek ki férfiként – Ilyen volt a Forbes Urban Kilövése

Minden hónap első keddjén „kilőjük” a friss lapszámot, a Forbes Kilövésen a megjelenés előtt egy nappal mutatjuk be a lapban szereplő legfrissebb sztorikat. Legutóbb egyszerre két lap debütált, a júniusi Forbes mellett az egyik különszámot, az Urbant is most mutattuk be.

Mindenki, aki járt már Budapesten, találkozott már Varró Zoltánnal – legfeljebb nem tud róla. Az ő nevéhez köthető a Gerbeaud-birodalom (a Gerbeaud, az Émile és az Onyx) belső tereinek megtervezése, vagy például az Aria Hotel skybarja. Munkái teátrálisak, de ez szerinte nem jelent puccosságot. A Forbes Urbanben négy oldalban mutatjuk be a műfaj Oscar-díját, a Golden Key Awardot elnyerő hotel- és étteremdizjáner életét és cégét, a Varrodesignt.

A Kilövésen nemcsak Varró Zoltán, hanem az Urban egyik címlaposa, Horváth Noé is a vendégünk volt. A 28 éves srác Noémiként született. Tiniként ő volt a fiús lány: egy ideig próbálkozott a pasizással, a hosszú hajjal és a szoknyával, de gimi végére rájött, hogy ez az egész csak egy szerep. Hosszú évekig tartó őrlődés után tavaly benyújtott egy nem- és névváltoztató kérelmet az Emberi Erőforrások Minisztériumához, amit 11 hónapig tartó várakozás után jóváhagytak. Blogja, a Mentés másként felvállalja saját transzságát, és nemváltásának intim folyamatát is.

Az Urbanben szereplő vendégek mellett beszélgettünk még Bíró Tamással, a Barion társalapítójával is. Az innovatív fizetési megoldást fejlesztő Barionba a régió leggazdagabb embere, Petr Kellner fektetett 2+4 millió eurót.

Bíró Tamás: Ha most megkeresne a Paypal, nem biztos, hogy eladnánk a céget

Oszd meg!