Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Hajós András a Dalfutárról: el tudnám lopni saját magamtól a műsort, de inkább kibírom

Augusztusi lapszámunk címlapján szerepel Majka mellett Hajós András, akiről ma a Bors azt terjesztette: alkut kötött a TV2-vel. András később cáfolta ezt az állítást. Megnéztük, mit nyilatkozott a csatornáról interjúnkban. Az augusztusi szám még kapható az újságárusoknál, előfizetni itt lehet!

A Bors ma reggel azt írta, Hajós András alkut kötött a TV2-vel: beül a Sztárban sztár zsűrijébe, cserében folytatódhat a Dalfutár a Szuper Tv2-n, amire saját gyermekeként tekint.

András Facebook-oldalán cáfolja a hírt, azt írja:

Nincs alku a Tv2-vel, legalábbis nem a Dalfutárról. Ez a műsorom nem folytatódik(még/ott), mert ott nem akarom, amúgy részükről sem volt érdeklődés.
Van szó arról, hogy a Sztárban Sztár zsűripultjába újra beüljek, de ez nem a Dalfutáron múlik.
A Tv2 csoport vezetése teljes joggal meg van rám sértődve, mert negatívan nyilatkoztam egyik műsorukról. Én pedig ezalatt teljes joggal félek attól, hogy a tv2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rám.
Ezt a két bizalmatlan álláspontot kell feloldani, ahhoz, hogy megállapodás szülessen.

Hajós András a Forbes magazin augusztusi számában azt nyilatkozta a Dalfutárról:

a saját műsorom, az életem egyik főműve, ami a zenekar mellett van fontosságban.

Azt is mondta, folytatni akarja, de a TV2-nél nem, viszont a jogok decemberig a csatornánál vannak. Hozzátette:

El tudnám lopni saját magamtól a műsort, de inkább kibírom, hogy most nincs, bármennyire is fájdalmas, minthogy ezen a kis magyar piacon úgy tűnjek fel, mint aki inkorrektül játszik.

Így fogalmaz:  “bármilyen düheim, indulataim, politikai ízlésem, hisztirohamom van, én a megállapodást
nem fogom áthágni soha, semmilyen körülmények között, még akkor sem, ha elmondhatnám, hogy hát mások is ezt csinálják, és hőőő, nem. Nekem ez fontosabb”.

20526079_1317606711690371_5352835083272997285_n

A mostani pletykák esetleges hátteréről is beszélt, amikor arról kérdeztük, miért hagyta ott a TV2-t, ezt mondta:

Nem hagytam ott, úgy döntöttem, hogy a Dalfutár nem ott folytatódik, hanem majd máshol, de egyáltalán nem vennék rá mérget, hogy nem adódhat olyan helyzet, amikor mondjuk, szerepelek a TV2 valamelyik műsorában.

Arról, hogy korábban már kritizálta a TV2-t, ezt mondta:

Egy indulatos megjegyzést hadd mondjak el. Az az én munkahelyem. Abban olyan műsorok vannak, amiken három-négy éven keresztül dolgoztam, persze másokkal együtt, hogy sikeresek legyenek, díjakat
nyerjenek. Egy nagy gépezetnek az egyik fogaskereke voltam. Nagyon nehéz bizonyos dolgokat elengedni. Ki akarja otthagyni az iskolát, ahova a gyereke négy éven keresztül járt, azért, mert az önkormányzat most más politikai vezetés alatt működik?

A teljes interjú az augusztusi Forbes Magazinban olvasható, itt tudsz belelapzni:

Oszd meg!