Nettó 8 óra, és menj haza játszani!

Csanády István szembe megy az árral. Van egy 30 fős startupja, amely most kapott 2 milliárd forint befektetést, nem is akárhonnan, hanem a Revolut és a Spotify egykori befektetőitől. Alkalmazásuk, […]

Bővebben

Máger Ede Doginbed

Ez lesz abból, ha egy informatikus jót akar a kutyájának

Máger Ede kutyáknak gyárt prémium minőségű ágyat. Működik.


Megjelent a februári Forbes, a címlapon a legendás Bogsch Erik, a Richter Gedeon nemrég leköszönt vezérigazgatója.

cimlap1802
Törökbálinton vagyunk, a Doginbed főhadiszállásán. A falon néhány éves fényképek, az egyiken Szentesi Kata ül a hintaágyban, a háttérben férje, a regényes nevű Máger Ede kartonpapírral bíbelődik, hogy kivágja a házaspár egyik boxerére, Horatióra illő pontos méretet a kutyaágy prorotípusához.

Ede körülbelül két éve jött rá, hogy itthon senki sem gyárt prémium minőségű kutyaágyat. Az informatikai-marketinges szakértelem találkozott a kutyaszeretettel: megszületett a Doginbed.

A cég beindítását alapos kutatómunka előzte meg, fél évig tartott például, hogy kellően strapabíró huzatot találjon. Végül egy spanyol bútorszövetgyártó cég állatokra kifejlesztett szövete mellett döntött. Az anyag taszít mindent, amit taszítani lehet (szőrt, nedvességet, koszt), karmolásálló és antiallergén, egyszóval tűri a megpróbáltatásokat, és könnyű tisztítani.

A Doginbed teljes története a februári Forbesban. Lapozz bele az új számba itt!

Fotó: Orbital Strangers

 

"A felnőtt horgászok többsége totál analfabéta. Egy átlaghorgász nagyjából 3 ezreléket tud a horgászatról, én talán 3 százalékot."

Bodrogai Ferenc, a Forest Papír alapítója