Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Vibrátor, luxushétvége: kukkantson bele egy Oscar-jelölt ajándéktáskájába!

60 millió forint feletti értékben kapnak ajándékot, mert megéri.

Közeledik az Oscar-átadó, 25 jelölt (a legjobb színész és legjobb rendező címre jelöltek) pedig idén is megkapta az ilyenkor szokásos luxus ajándékcsomagját. A Forbes.com szerint 2016-ban egy csomag értéke 232 ezer dollár volt (64 millió forint).

Az ajándékcsomagok tartalmát a cégek ingyen biztosítják a sztároknak – de ez még semmi, elég komoly beugrót is kell fizetniük, vállalatonként 4 ezer dollárba fáj, hogy betegyék a csomagba a terméket.

De miért éri ez meg? „Természetesen nem emberbaráti szeretetből adják, hanem azért, amiért egy színész húszmillió dolcsit kap egy filmért – mert van áruértéke. ” – nyilatkozta a forbes.com-nak Lash Fary, a Distinctive Assets cég ügyvezetője. A Distinctive Assets intézi az ajándékcsomagokat a celebeknek, és tavaly már elég komoly közfelháborodással kellett szembenézniük, amikor kiderült, hogy az amúgy is milliókat kereső színészek milyen horribilis értékben kapnak vibrátort, melltartót meg ingyen külföldi utakat.

De nézzünk pár darabot az idei ajcsik közül!

-Három napos privát üdülés a Lost Coast Ranchon (40 ezer dollár)

-10 alkalmas személyi edzés Alexis Seletzky fitneszedzővel (Ő az ügyeletes jótest-őrmester Hollywoodban, 8 ezer dollár)

 

elvie

-Elvie, a hüvelytornáztató okoseszköz (200 dollár)

-14 karátos arany és gyémánt karkötő a Yogajewelztől (590 dollár)

-Hangyászmintás kézitáska Jules K-től (390 dollár)

Az ajándékok további listája ide kattintva böngészhető. (Megéri!)

Oszd meg!