Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]

Bővebben

Újabb, rövidebb fapados repülőjáratokon is bevezetik a netet

Fapados járatokon is, és nemcsak a hosszabb távokon lesz elérhető a net sok új viszonylatban. 

Mától korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatások érhetők el a Lufthansa és az Austrian Airlines számos európai járatának fedélzetén. Az internet néhány héten belül a Eurowings járataival repülő utasok számára is hozzáférhető lesz. Eddig a Lufthansa A320-as flottájának 19 gépét, az Austrian Airlines 31 gépét és a Eurowings 29 gépét szerelték fel a szolgáltatáshoz szükséges wifi-technológiával és műholdas antennákkal, további gépeknél pedig jelenleg zajlanak a munkálatok.

Az utasok háromféle szolgáltatáscsomag közül választhatnak: a FlyNet Message csomag három, a FlyNet Surf csomag hét, a FlyNet Stream csomag pedig tizenkét euróba kerül a Lufthansa járatain. Az Austrian Airlines ugyanezeket a szolgáltatásokat fogja kínálni, azonos áron. Az utasok bankkártyával vagy fizetési szolgáltatásokon (pl. PayPal) keresztül fizethetnek az internetért. Hamarosan a törzsutasprogram terhére illetve roamingpartnereken keresztül is igénybe vehetik a szolgáltatást.

A Lufthansa és a hozzátartozó Swiss a jövőben a tervek szerint még több rövid- és közepes távú repülőjáratán vezeti be a fedélzeti interntet. Eddig jellemzően a hosszabb távokon volt elérhető a szolgáltatás.

 

Mert helyes ugyan, ha az ember felkészül a legrosszabbra, de bizonyosra mégsem szabad venni.