Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]

Bővebben

Személyre szabott alapozót, rúzst és bőrápolót kever házilag a L’Oreal legújabb kütyüje

Valós időben értékeli a bőr állapotát, a levegő minőségét, páratartalmát, szennyezettségét és készít személyre szabott bőrápolót, ajakrúzst és alapozót a L’Oréal új megoldása, amit a Las Vegas-i CES innovációs fesztiválon mutattak be.

Az okos kis eszköz a Perso nevet kapta, mindössze fél kilogramm súlyú és 16,5 centiméter magas. Bőrápolót, rúzst és alapozót is tud készíteni, de tanulásra is képes: minél többet használják, annál jobb terméket készít.

Saját mobilalkalmazásával működik, amelyben mesterséges intelligenciát használva, fotóinkon keresztül elemzi a bőrünk állapotát. Ezután megnézi hol vagyunk és számításába veszi a földrajzi helyzetünk hőmérsékletét, pollenhelyzetét, UV-indexét és páratartalmát is. Ezután bevihetjük a saját preferenciáinkat, igényeinket és problémáinkat a rendszerbe, hogy aztán elkészíthesse személyre szabott reggeli és esti rutinunkat.

Rendszeres használattal a Perso rendszere képes lesz a bőr állapotának fejlődését követni és informálni a használót arról, hogy mi működik, hogy automatikusan elvégezhesse a következő formulák finomhangolásait.

A Perso jövőben sminkszolgáltatást is tervez, amiben megtervezhetjük az adott ruháinkhoz leginkább illő rúzsárnyalatot, de böngészhetünk a közösségi médián is. Az eszköz a nagyközönség számára 2021-től lesz elérhető.

 

Arra fókuszálunk, hogy mi az emberek természetes erőssége, és a vezetőségi időnket arra szánjuk, hogy megpróbálunk lehetőséget találni nekik, hogy minden nap használhassák ezeket az erősségeiket.

Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója