Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Mostantól lehet fotóalbumot rendelni a Google Fotókból

Régen fotóalbumnak hívtuk, a Google most sajtóközleményében “nyomtatott fotókönyvnek” nevezi azt az új szolgáltatását, amivel a Google digitális tárhelyére feltöltött képeinkből valódi albumot készíthetünk. Összeválogathatjuk a képeket (egy albumba maximum százat), még kicsit rendezni, feliratkozni is lehet őket, aztán pár kattintással megrendelhető az album, amit ki is szállítanak (postával).

A Fotókönyv kétféle változatban rendelhető: a 20 oldalas puha kötéses formátum 18×18 cm-es, ez 4 180 forintba kerül, illetve a kemény fedeles változatban, 23×23 cm-es képek vannak, ez 7 400 forintba kerül Ezenfelül van még a szállítási költség, ami a cég közlése szerint maximum 4 500 forint lehet.

Persze, nem a Google az egyetlen Magyarországon sem, ahol házi fotóinkból válogathatunk, és kinyomtatják, de mások nem nyújtanak mellé (feltételekkel ingyenes) online fotótárhelyet.

Oszd meg!