FördősZé@Forbes

  Fördős Zé apukája az első sorban ült le az áprilisi Kilövésen, ahol bemutattuk a lapot. A család büszke Zére és a közös cégre, ő maga is azok közé a […]

Bővebben

Minden eddiginél sötétebb előzetest kapott az Aranyélet befejező évada

A Miklósi családból nagypályás gengszterfamília lett a harmadik évadra, az előzetes alapján nem sok vidám pillanat vár rájuk.

Az HBO idén októberben hozza vissza a képernyőre az egyik legnívósabb, saját gyártású sorozatát, melynek első két évada augusztus elején már az amerikai HBO Go kínálatába is bekerült. A család története a piti csalásokkal indult, melyet a második évadban már a szervezett bűnözés követ, és  a harmadik évadra egészen a fehérgalléros bűnözői körökig jutnak el.  Az új előzetesben a csillogás és a vér kéz a kézben jár, miközben vágásokat a második évad végén meggyilkolt Hollós Endre (Anger Zsolt) karakterének monológjával teszik még drámaibbá.

A Forbes augusztusi lapszámában interjút készítettünk a sorozat egyik legfontosabb háttéremberével, Angyalosy Eszterrel, aki a forgatókönyvet író csapat munkáját fogja össze, többek között a karaktergyilkosságok lélektanáról is.

 

 

 

Breaking: Az amerikai HBO is vetíteni fogja az Aranyéletet

 

Olvasd el A jó élet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő