Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Göreme, Kalinyingrád, Sárvár: hova utazunk a legszívesebben?

Ismeri Göremét, Materát vagy a német Rust városát? Ha nem, gyorsan nézzen utána, mert a magyarok legszívesebben ezekre a helyekre utaznak. Belföldi toplista is van.

A Trivago.hu szálláskereső weboldal megkérdezte a felhasználóit és a válaszok alapján felállította a legkedveltebb úti célok listáját. A globális toplistán azok az úti célok kerültek versenybe, ahol minimum 130 szálláshely található, melyek mindegyike átlagosan minimum 60 szállásértékeléssel rendelkezik. A listán a világ minden tájáról képviseltetik magukat városok, és a top 100-ba 3 magyar úti cél is bekerült: Budapest, Hévíz és Eger.

Íme a külföldi lista.

 

varosok

100 pont volt a maximum.

És itt a magyar.

 

varosok2

A magyar toplistára minimum 50 szálláshellyel és szállásonként átlagosan minimum 60 vendégértékeléssel rendelkező úti céloknak volt esélye felkerülni.

 

A 11 éve indított Trivago a világ egyik legnagyobb szálláskeresője, naponta több mint 1 millió szálláshelyet hasonlít össze több mint 250 különböző foglalási oldalról.

Oszd meg!