Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]

Bővebben

Göreme, Kalinyingrád, Sárvár: hova utazunk a legszívesebben?

Ismeri Göremét, Materát vagy a német Rust városát? Ha nem, gyorsan nézzen utána, mert a magyarok legszívesebben ezekre a helyekre utaznak. Belföldi toplista is van.

A Trivago.hu szálláskereső weboldal megkérdezte a felhasználóit és a válaszok alapján felállította a legkedveltebb úti célok listáját. A globális toplistán azok az úti célok kerültek versenybe, ahol minimum 130 szálláshely található, melyek mindegyike átlagosan minimum 60 szállásértékeléssel rendelkezik. A listán a világ minden tájáról képviseltetik magukat városok, és a top 100-ba 3 magyar úti cél is bekerült: Budapest, Hévíz és Eger.

Íme a külföldi lista.

 

varosok

100 pont volt a maximum.

És itt a magyar.

 

varosok2

A magyar toplistára minimum 50 szálláshellyel és szállásonként átlagosan minimum 60 vendégértékeléssel rendelkező úti céloknak volt esélye felkerülni.

 

A 11 éve indított Trivago a világ egyik legnagyobb szálláskeresője, naponta több mint 1 millió szálláshelyet hasonlít össze több mint 250 különböző foglalási oldalról.

 

„Az én vallásosságom úgy van, hogy isten ránk hagyta a teremtést, a többi marketing”

Palásti József, a Fornetti alapítója