Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]

Bővebben

Forrás: Microsoft Twitter

Jön a pulóver, amiben tuti lefagyunk majd, bármilyen meleg is legyen

A Microsoft olyan pulóvert tervezett, ami a könnyes szemű tech-nosztalgiát praktikus paradoxonnal ötvözi, hiszen bár meleg, csak a lefagyás jut róla eszünkbe. A Windows 95-ös rondapulcsit csak a legbátrabb informatikusoknak ajánljuk.

A redmondiak nyilván a karácsonyi hangulatot szeretnék meglovagolni az egyébként korlátozott mennyiségben gyártott és csak rajongóknak kiosztandó ruhadarabbal, bár a különös mintában van egy adag retró is, hisz a Windows 95 volt a Microsoft első olyan operációs rendszere, ami le tudta taszítani a DOS-t a trónjáról, egyszersmind pedig magától elindult, azaz nem kellett külön futtatni parancssorból (vagy Nortonból).

A pulcsit megvenni egyébként nem lehet, a Microsoft csak annyit írt Twitteren, hogy „figyeljétek a privát üzeneteiteket, mert a szerencsés rajongók megkapják a saját darabjukat” – az is rejtély, hogy a cég mi alapján válogat a 6,19 millió mikroblogos követő közül.

Kép: Microsoft Twitter

 

A matematikában az ember a dolgokat nem megérti, hanem megszokja.