Isten selejtet nem teremt

 Böjte Csaba tud valamit, amit az eddig Forbes-címlaposok nem tudtak. Megérkezett, beállt a kamera elé (a kettő között 30 másodperc, ha eltelt) és 15 perc múlva távozott. Sokan szerettek volna […]

Bővebben

Íme, a tavalyi év leginspirálóbb magyar projektjei

A Highlights of Hungary 2013 óta az első és egyetlen olyan hazai kreatív gyűjtés, amely szakmai alapokon, ám kategóriák nélkül gyűjti egy platformra a hazai sikereket. A mindenkori kurátori csapat 10 felkért szakemberből áll, akik a kreatív ipar különböző területeit képviselik, ám mind az értéket kutatják, ennek alapján jelölik az aktuális év számukra legizgalmasabb, leginspirálóbb projektjeit.

A kuratórium tagjai közt ott van Bagi László is, a Forbes újságírója. Továbbá: Böszörményi Nagy Gergely (Design Terminál), Hitka Viktória (képzőművész), Horváth Dorka (Bookr Kids), Liptay Gabriella (KPMG), Megyesi Zsuzsa ( A+Z Design), Martinkó József (Octogon), Szűcs Péter (életművész, a Forbes külsős szerzője), Trellay Levente (Telep art agency), Takács Ákos (Red Bull).

A döntnökök idén többek között a REFORM500, a Parno Graszt, a Tipton Eyeworks és a Logischool teljesítményét ítélték érdemesnek a kiemelésre, de lehet szavazni a Testről és lélekről c. filmre vagy a TÁP Színház Utas és holdvilág előadására.

A beválogatott projektekre január 25-éig lehet szavazni ITT. A díjátadó február elsején lesz.

 

Címlapkép: a Dotfotyou egyedi notesza Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjéhez. 

 

Olvasd el A jó élet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő