Az év legcukibb Forbes magazinja

Az év legcukibb Forbes magazinja jelent meg decemberben, a címlaptól már önmagában elolvadok: Halász Judit és Bálint György közös képen. De a tartalomjegyzékben lévő felvétel az igazi kedvesség. A fotózáson […]

Bővebben

Miguel Ángel Sanz // Unsplash

Így repülhetünk ingyen Amerikában

A coloradói Frontier Airlines a legzöldebb légitársaságnak vallja magát, állítását pedig felettébb egyedi promócióval próbálja alátámasztani: a Green vagy Greene vezetéknevű utasok jegyét a cég állja – írja a CNN.

Persze hiába hívnak valakit Green Józsefnek, az ajánlatnak megvannak a korlátai. Először is a jegy értéke nem lehet nagyobb 400 dollárnál. Másodszor: az utasok csak ezen a linken foglalhatnak, mindenképp augusztus 13-én kedden kell repüljenek és augusztus 20-ig vissza kell térjenek.

Ráadásul a jegyet ki kell fizetni, a táraság csak akkor utalja vissza az árát, ha az utasok papírjai alapján meggyőződnek róla, hogy valóban Green vagy Greene a vezetéknevük – ez esetben szeptember 15-ig kell visszakapják az utasok a pénzüket. És persze csak az kap visszatérítést, aki foglalja a jegyet, a családtagjai nem.

Jó hír viszont, hogy a hivatalos szabályzat nem tér ki az utasok állampolgárságára.

„Meglepett, mennyi embert hívnak Greennek vagy Greene-nek” – mondta a légitársaság szóvivője, Zach Kramer, aki roppant izgalmasnak tartja, hogy cégük sokakkal megismerteti a Frontier Airlines környezetbarát filozófiáját.

„A mi társaságunk üzemanyagfelhasználása a leggazdaságosabb az Egyesült Államokban” – mondta a cég elnöke és ügyvezetője, Barry Biffle.

A társaság szerint az utasok örülnek a promóciónak.

Kép: Miguel Ángel Sanz // Unsplash

 

"Aki vállalja a közönség előtti szereplést, annak vállalnia kell a tapsot meg a füttyöt is. Nincs apelláta."