Generációkon átívelő üzletek – amit elvett a XX. század, visszaadják az utódok

Sok olyan történet került a februári lapba, ami részben arról szól, hogy a XX. század viharai és a szocializmus hogyan akasztotta meg virágzó családi cégek és ágazati integrációk létrejöttét – a történelem miatt elvesztegetett évtizedek lemaradását az utódok igyekeznek pótolni. Mindenki más stratégiával.

Bővebben

Hét új helyre indít járatot a Wizz Air Debrecenből

Egy új Airbust is hadrendbe állítanak, sűrűsödnek az izraeli és párizsi utak. 

Hét új útvonallal bővíti a Wizz a kínálatát Debrecenből, derül ki a cég weboldalán  – köztük van már Barcelona, Mallorca, de svájci és brit desztinációk is felkerültek a listára.

A 2012-ben indult vállalat eddig 200 millió dollárt költött a debreceni repterére, és a mostani fejlesztésekkel együtt 2019-re úgy számolnak, hogy 14 útvonalon, 11 országba 600 000 helyet tudnak biztosítani a flottával. Decembertől szolgálatba áll egy újabb repülőgépük is, ezzel a heti kettőről heti háromra növekszik majd az Izraelbe illetve Franciaországba induló járatok száma.  Az új úticélok december közepétől kerülnek be a menetrendbe, a legelső járat december 15-én indul Dortmundba, legutoljára Málta lesz elérhető Debrecenből.

Az  új útvonalak:

Dortmund – heti háromszor,  december 15-től
Doncaster/Sheffield – heti kétszer, december 16-tól
Basel – heti kétszer, december 16-től
Barcelona – heti kétszer, december 17-től
Lacarna – heti kétszer – 2019. március 31-től
Palma de Mallorca- heti egy alkalommal, 2019. március 31-től
Málta – heti kétszer, 2019. április 1-től

Olvasd el A jó élet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő