Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Felrakták az Airbnb-re az életnagyságú Barbie házat

Sokak gyerekkori álma valósult meg Malibuban, ahol elkészült az ikonikus pink palota hús-vér emberekre szabott verziója. A Barbie házat most bárki kiveheti, ráadásul nem is kell olyan sokat fizetni érte. Aprócska nehezítés, hogy a kúria Kaliforniában van, és az alig két napos eseményen csak négyen vehetnek részt.

A két hálószobás, két fürdőszobás kúria 60 dollár/éjszakába kerül az Airbnb-n és négy személy fogadására alkalmas.

Ha azt nézzük, hogy a ház alapjául szolgáló játék, a Barbie Dreamhouse akciósan 199, 99 dollár, nem is olyan nagy összegről van szó.

fotó: Airbnb

fotó: Airbnb

A Barbie házban van minden, ami szem szájnak ingere, de a kultikus csúszdát, mely Barbie hálószobáját köti össze a medencével, nélkülözni kell. Ugyan az eredeti tulajdonos (Barbie?) távol lesz, de a „barátai” szívesen átmennek, hogy szórakoztassák a vendégeket. A jól felszerelt konyhában főzőcskézni is lehet, de egy rakat felszerelés van a szépítkezés kedvelőinek is. Amennyiben igény van rá, a vendégek meglátogathatják a Kaliforniában található űrközpontot is – írja az amerikai Forbes.

fotó: Airbnb

fotó: Airbnb

Az egész élmény lényege, hogy a vendégek – csakúgy, mint Barbie – bármivé képesek átalakulni.

Az épületben van pofás iroda, ahol lehetőség van üzleti tervek készítéséhez, de akár a befektetőinket is fogadhatjuk. Nincs Barbie ház gardrób nélkül: itt csupa olyan szett sorakozik, melyek alkalmasak szafarihoz, sportoláshoz, de még űrutazáshoz is. Akik inkább pihennének, megtehetik az óceánra néző pezsgőfürdőben, vagy kiélhetik kreatív énjüket a hobbiszobában.

Advertisement
fotó: Airbnb

fotó: Airbnb

Az ingatlan mindössze két estére lesz elérhető, október 27-től 29-ig. Egyelőre további időpontokról nincs információ, így aki rápörgött, izzítsa az ujjait október 23-án, amerikai idő szerint délelőtt 11-kor és bízzon a csodában.

kiemelt kép: Airbnb

 

"Ahol minden eladó, ott nincs vevő."