A jó élet

Félbevágott busszal is indultak az Év Irodája címért

Nagy Zsolt
2016. december 14. 1 perc olvasás

Már hetedszer mennek ringbe az Év Irodája címért az ország legtrendibb munkahelyei, idén is combos a felhozatal- ott van az Open House főhadiszállása, a CEU épülete, és a Nokia C4 székház is.

Nem csak irodákat keresnek, hanem irodaházat, fejlesztéseket is. Tavaly a Graphasel Design Studio nyerte a versenyt, de különdíjat kaptak például a Waberer’s vezérigazgatói irodái. A kilenc kategóriában összesen 136 nevezés érkezett, csak az irodai kategóriában 64 indulót regisztráltak a szervezők. Idén a well-being és a munkáltatói márkaépítés kerül fókuszba – ilyen nevezések érkeztek:

evirodaja

Kép:azevirodaja.huevirodaja1Kép:azevirodaja.hu

evirodaja2

Kép:azevirodaja.hu

Még több képért, szavazásért ide kell klikkelgetni.

December 13-ával egyébként elindult a közönségszavazás, a verseny összes kategóriájában több lépcsőben bírálják el a nevezőket. A közönségszavazás után egy független, a kategóriáknak megfelelő szakemberekből álló zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat. A végső sorrend a nevezőktől bekért további pályázati anyagok és a személyes bejárások után alakul ki. A végeredményt pedig a Várkert Bazárban 2017. február 2-án megrendezésre kerülő VII. Díjátadó Gálán teszik közzé.