Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

fotó: Airbnb

Dolgok, amik csak egyszer adódnak az életben: aludj a Louvre-ban!

Most nem ciki elaludni egy múzeumi látogatáson! Az Airbnb és a Louvre összefogott, hogy valakiknek különlegessé tegyék az utazást, a szerencsések egy szokatlan estét tölthetnek el a múzeumban: a program végén a Louvre 30 éve épített ikonikus üvegpiramisában aludhatnak.

„Párizs az egyik legszebb város a világon, míg a Louvre az egyik legkedveltebb párizsi intézmény” – mondta el Emmanuel Marill, az Airbnb France vezérigazgatója. „Örülünk, hogy a múzeummal összefogva egyedi és különleges élményeket kínálhatunk és a párizsiak, valamint a külföldi turisták egy teljesen új és autentikus módon fedezhetik fel a múzeumot.”

Április végén egy kiválasztott szerencsés és egyetlen vendége úgy láthatja a múzeumot, ahogy csak nagyon kevesen – zárás után. Sőt.

A nyeremény részeként eltölthetnek majd egy lakomát a Milói Vénusz mellett, italozhatnak a Mona Lisa előtt berendezett nappaliban és élvezhetnek egy privát koncertet Napóleon egykori apartmanjában.

Az egész program a múzeum emblematikus üvegpiramisában záródik, ahol a nyertesek álomra hajthatják a fejüket.

„Tudjuk, hogy sokan szeretnék megtapasztalni, milyen éjszaka egyedül végigsétálni a Louvre-ban, ezért is akarjuk ezt a lehetőséget mágikussá és felejthetetlenné tenni” – mondta Anne-Laure Béatrix, az Louvre ügyvezető igazgatója. „Az Airbnbvel közösen megvalósuló programtól azt reméljük, hogy minél több emberben felkelti az érdeklődést és felfedezik, hogy a művészet mennyire elérhető és inspiráló lehet.”

A speciális ajánlat az Airbnb „Egy éjszaka” franchise része. Korábban olyan helyeken lehetett aludni, mint Drakula kastélya, egy LEGO-ház, vagy egy cápaakvárium. Egy mezei regisztrációval bárki esélyes lehet a győzelemre.

fotó: Airbnb

Oszd meg!