Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]

Bővebben

Baromi nehéz volt! – a jó pékek dolga Magyarországon

Ludwig Klára mindig is szeretett korán kelni, pék lett belőle. Németországban 40 férfi közé állt be egyetlen nőként dolgozni; amikor a ’90-es évek közepén hazajött, saját kezével ásta ki Magyarország első adalékanyag-mentes pékségét, ahol sokmagvas és barnakenyereket kezdett sütni. Nagyon nem volt könnyű dolga. A Forbes Kilövésen mesélt róla.

Még több bennfentesség a pékektől online itt. A Jókenyér, a Marmorstein, a Pipacs, és a többi kiváló magyar pékség teljes történetét pedig megtalálod a februári Forbes-ban!

 

"A kő nem lesz könnyebb, ha pehelynek nevezem és az ember sem jobb, ha istennek hívom."