Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Mick Haupt / Unsplash

Az autós utazásokra koncentrál és a határon túl erősít a Szállás.hu

Szerződést bontott a Szallas.hu az Expedia nemzetközi online utazási ügynökséggel, így annak kínálata augusztus 11-étől nem elérhető az oldalukon. A közép-európai jelenlétét erősíti tovább a cégcsoport a direkt szerződéses saját kínálat építésével.

A washingtoni székhelyű Expedia a világ egyik vezetői online utazásszervező cége és keresőmotorja, ezzel bontott most szerződést a magyar cég. A korábban 5 kontinens 175 országát kínáló Szallas.hu Csoport úgy döntött, közép-európai úti célokra összpontosítja online szálláskínálatát. A saját kínálat bővítésével a közvetlen szerződési lehetőségek számát növelnék.

Közleményükben ezen felül azt írják, hogy a jelenlegi válságban különösen fontosnak tartják, hogy gyorsan, megbízható információt biztosíthassanak a fogyasztók számára, ezt pedig a lokális, saját ügyfélszolgálatukkal tudják gördülékenyen megtenni. A csoport arra számít, hogy COVID-19 válság után az autóval elérhető, szomszédos országok és a belföldi utazás szerepe középtávon is megnő, ezzel is indokolják a közép-európai fókusz erősítését.

„A foglalások legnagyobb részét eddig is a belföldi foglalások tették ki, ezt követik a szomszédos irányok – magyarázta Szigetvári József vezérigazgató. – Legfontosabb középtávú stratégiai céljaink között már évek óta a közép-európai B2C piaci jelenlétünk erősítése szerepelt.”

A külföldre történő utazások tekintetében az elkövetkező években meg fog erősödni az emberekben a biztonság iránti vágy, és erősebb lesz az akciós utak iránti igény. Ezt a Szallas.hu a Maiutazas.hu termékével és az Utazok.hu utazási irodával fogja kiszolgálni.

Augusztus 11-e után a leutazandó, már megtett foglalások továbbra is aktívak maradnak és az Expedia ügyfélszolgálata is rendelkezésre áll az utolsó leutazott foglalásig, de jövőbeni dátum már nem foglalható.

 

"Különös szervezetem van. Nem emlékszem rá, hogy munka közben valaha is elfáradtam volna, csak a semmittevés merít ki végképp."