Különleges étcsokoládéból készült tortával várja 160. születésnapját a budapesti cukrászda.
A nagy múltú Gerbeaud a Vince Budapest Wine Show visszatérő vendége, idén jubileumi tortáját is itt mutatja be először. A „Gerbeaud 160 torta” egyik legfontosabb alapanyaga egy különleges, kifejezetten a cukrászda születésnapjára készített Cacao Barry Or Noir 71,9 százalékos kakaótartalmú étcsokoládé.
Erről van szó egész pontosan:
Ezzel a tortával ünnepli 160. születésnapját a cukrászda. Fotók: Gerbeaud Gasztronómia Kft.
A tortát a Vince Budapest Wine Show-n lehet majd megkóstolni.
Pintér Katalinról és Niszkács Annáról, a Gerbeaud anya-lánya ügyvezető- és tulajdonospárosáról a 2017. szeptemberi Forbesban írtunk. Övék a nemrég második Michelin-csillagát megszerző Onyx is.
Borítókép: Orbital Strangers
Megvan az első magyar két Michelin-csillagos, az egész régióban alig akad hasonló