Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kép: Facebook

Közös szemüveget dob piacra a Facebook és a Ray-Ban

 Lehet, hogy a szemüveggel videókat is lehet készíteni? Zuckerberg Facebook-posztjai mindenesetre erre engednek következtetni. A terméket szeptember 9-én leplezik le.

Egy nem túl hivalkodó, mégis informatív meghívót küldött szét a sajtó munkatársainak a Facebook és a Ray-Ban, hogy bemutassák végre a közösen tervezett okosszemüvegüket, szúrta ki a theverge.com-on a hvg.hu. 

Korábban a Facebook-alapító Mark Zuckerberg azt mondta: a Facebook ezzel a termékkel kíván belépni a kiterjesztett valóságra (augmented reality) támaszkodó eszközök piacára. A most kiküldött meghívó alapján pedig azt is tudni, hogy a nagy leleplezés szeptember 9-én lesz.

Zuckerberg oldalán több videó is megjelent a bejelentés előtt, melyekben különféle sporttevékenységek közben látható. Az egyik felvételen minden Zuckerberg szemszögéből látszik, pedig kamerát nem tartott a kezében.
Oszd meg!