Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Üvegből lehet a következő iPhone?

A Facebookon szivárogtatott egy amerikai újságíró  – a virtuális valóság a küszöbön toporog.

Robert Scoble a Völgy egyik avatott szakija, újságíró, VR-mániás, dolgozott a Microsoftnak, és most azt állítja egy Facebook-posztban, hogy a következő iPhone már üvegből készül majd, speciális, OLED-kijelzővel, ami egy VR-headsetbe pattintva nagy varázslatokra lesz majd képes.

„The next iPhone will be, I am told, a clear piece of glass (er, Gorilla Glass sandwich with other polycarbonates for being pretty shatter resistant if dropped) with a next-generation OLED screen (I have several sources confirming this)”

 

Hivatalos képek vagy megerősítés nem érkezett, de számtalan fantáziakép született már, ez például Veniamin Geskin víziója az új készülékről

A megjelenésig már csak 11 hónapot jósol, az iPhone 8 (most nem lesz S-modell, mert ez lesz a telefon tizedik szülinapja) a vállalat új, futurisztikus főhadiszállásán lesz bemutatva. Scoble szerint az egész készülék már a VR-technológiának lesz alárendelve, olyan felszereltséggel, amit egy PC is megirigyelhetne.

Kíváncsian várjuk.

Oszd meg!