Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Újra összeállnak a Jóbarátok

Igaznak bizonyultak a hírek, miszerint újra összeáll minden idők egyik legsikeresebb sorozatának stábja: az 1994 és 2004 között sugárzott Jóbarátok az HBO Max képernyőjén fut majd újra egy epizód erejéig.

A hírt mind a hat főszereplő közzétette az Instagramon „It’s happening” felirattal, a Variety információi szerint legalább 2,5 millió dollárt kapnak majd a különleges részért. A HBO Max májusban debütál majd.

A nosztalgiarészről már régóta terjedtek pletykák, főleg miután kiderült, mennyien kíváncsiak még mindig a sorozatra. A Jóbarátokat tavaly a Netflix futtatta meg újra, miután megállapodást kötött a Warnermediával a sorozat sugárzási jogaiért (először 2015-ben 30, majd 2018-ban mintegy 80-10 millió dollárért).

A Jóbarátok hat főszereplője, Courtney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és Matthew Perry továbbra is kaptak pénzt a sorozat újrajátszásaiból, évente körülbelül 20 millió dollárt fejenként. A sorozat fénykorában, 1994 és 2004 között epizódonként 4-5 millió dollárt termelt.

Oszd meg!