Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Újabb vidéki plázát vett a magyar milliárdos cége

A milliárdos Jellinek Dániel többségi tulajdonában lévő Indotek Group most a győri Dunacentert vette meg. A vételárat nem közölték. A korábban megszerzett vidéki plázákat sorban újítja fel a cég.

A 2009-ben átadott, 16,5 ezer négyzetméteres győri bevásárlóközpont eddig a CA Immo tulajdonában volt. Az ingatlancég tavaly novemberben egyezett meg Jellinek Dániel Indotek Groupjával az ügyletről.

Gulyás Ede, a CA Immo ügyvezetője profiltisztítással indokolta az eladást. Az utóbbi években Magyarországon is elkezdett megválni kereskedelmi ingatlanjaitól az osztrák hátterű cég, és ma már inkább irodaházakba fektet.

Az Indotek Group plázaportfóliójában van többek között a csepeli, a zalaegerszegi, a soproni, a szegedi, a székesfehérvári és a debreceni bevásárlóközpont, amelyeket sorban el is kezdett felújítani a társaság.

2018 májusában Jellinekék befejezték a Csepel Plaza korszerűsítését, és elkezdték a felújítást Zalaegerszegen és Sopronban. Zalaegerszegre 500 millió, Sopronra 1 milliárd, Szegedre és Debrecenre pedig 450, illetve 800 millió forintot szán majd a cég.

Ezeket a vidéki plázákat újítja fel a magyar milliárdos cége

Az Indotek Group magyar–amerikai tulajdonban működő cégcsoport, B és C kategóriás irodaházakkal, raktárakkal, iparépületekkel és szállodákkal foglalkozik. Jellinek Dániel szerint a győri Dunacenter jó elhelyezkedésével és magas bérbeadható területével beleillik a portfólióba.

Az A+ energiabesorolású bevásárlóközpont Győr nyugati részén, az M1-es autópálya lehajtó közelében helyezkedik el,  húsz bérlője van.

Címlapról ajánljuk: 

Egy magyar top milliárdos eddig el nem mesélt története – és tanácsai a sikerhez

 

 

 

Oszd meg!