Hiszel abban, amit csinálsz?

 Honnan tudod, hogy hiszel abban, amit csinálsz? – kérdeztem a Corvinus Gazdálkodástudományi Karának végzős hallgatói előtt, a pesti Bálna épületében tartott diplomaátadón. „Például onnan, ha örömmel kiállsz egy ilyen tömeg […]

Bővebben

Ezeket a vidéki plázákat újítja fel a magyar milliárdos cége

Első ütemben 2,5 milliárd forintot fordít négy vidéki bevásárlóközpont korszerűsítésére a milliárdos Jellinek Dániel többségi tulajdonában lévő Indotek Group. A beruházások a nyár folyamán indulnak indulnak, első körben Zalaegerszeg, Sopron, Szeged és Debrecen lakói örülhetnek majd a megújult plázáknak.

A felújítás-sorozat Zalaegerszegen kezdődik, ezt követi majd nyár végén a Sopron Plaza korszerűsítése. A felújítás után mindkét bevásárlóközpontban új Auchan is nyílik, a Zala Plaza Auchanja lesz a francia lánc első nyugat-magyarországi egysége.

Az Indotek Group sajtóközleménye azt ígéri, különösen látványos lesz a Szeged Plaza új külső homlokzata, itt a beruházók az élményközpontúságot a középpontba állító arculatot igyekeztek megszabni. A sort Debrecen zárja, itt többek között kibővített ételudvar várja majd a látogatókat a felújítás után. A felújítások a vidéki plázák külső homlokzatát és belső tereit egyaránt célozzák.

Zalaegerszegre 500 millió, Sopronra 1 milliárd, Szegedre és Debrecenre pedig 450, illetve 800 millió forintot szán majd az Indotek. A Csepel Plaza korszerűsítését idén májusban fejezték be.

A felújítás második ütemében (2019-ben) Veszprémben, Szolnokon és Kaposváron várhatóak hasonló jellegű felújítások.

Az Indotek Group magyar–amerikai tulajdonban működő cégcsoport, B és C kategóriás irodaházakkal, raktárakkal, iparépületekkel és szállodákkal foglalkozik.

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő