Generációkon átívelő üzletek – amit elvett a XX. század, visszaadják az utódok

Sok olyan történet került a februári lapba, ami részben arról szól, hogy a XX. század viharai és a szocializmus hogyan akasztotta meg virágzó családi cégek és ágazati integrációk létrejöttét – a történelem miatt elvesztegetett évtizedek lemaradását az utódok igyekeznek pótolni. Mindenki más stratégiával.


Bővebben

Új légitársaság jön Budapestre, könnyebb lesz Dubajba repülni

Az emirátusokbeli diszkont légitársaság naponta fog repülni Budapest és Dubaj között.

Új légitársaság jön Magyarországra a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre. A reptér sajtóközleménye szerint mától már kaphatóak a jegyek a flydubai diszkont légitársaság új budapesti járatára.

Az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett légifuvarozó első járatainak indulását 2019 júniusától tervezi.

A tervezett menetrend illeszkedni fog az Emirates naponta közlekedő járatához: a flydubai gépe késő délután, 17:35-kor indul majd Dubajból és 21:30-ra ér Budapestre. A gép itt pontosan két órát tölt el, majd 23:30-kor indul vissza, és mintegy öt és fél órás repülést követően helyi idő szerint 7:05-re érkezik a Dubai International (DXB) repülőtérre.

A flydubai legújabb gépein 10 business és 156 turista osztályú helyet kínálnak. A menetrendet úgy alakították ki, hogy az utasok kényelmesen átszállhassanak az Emirates által kínált járatokra Ausztrália, Thaiföld, Japán és India irányába. A flydubai továbbá átszállási lehetőségeket kínál a saját rendszerén keresztül is, Dubajból további 95 célállomásra, számos óceáni üdülőhelyre, valamint indiai, pakisztáni, és afrikai úti célok felé.

A Budapest-Dubaj viszonylaton jelenleg két társaság járatai közlekednek: az Emirates és a Wizz Air, hozzájuk csatlakozik jövő nyártól a flydubai.


Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő