Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Új légitársaság jön Budapestre, könnyebb lesz Dubajba repülni

Az emirátusokbeli diszkont légitársaság naponta fog repülni Budapest és Dubaj között.

Új légitársaság jön Magyarországra a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre. A reptér sajtóközleménye szerint mától már kaphatóak a jegyek a flydubai diszkont légitársaság új budapesti járatára.

Az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett légifuvarozó első járatainak indulását 2019 júniusától tervezi.

A tervezett menetrend illeszkedni fog az Emirates naponta közlekedő járatához: a flydubai gépe késő délután, 17:35-kor indul majd Dubajból és 21:30-ra ér Budapestre. A gép itt pontosan két órát tölt el, majd 23:30-kor indul vissza, és mintegy öt és fél órás repülést követően helyi idő szerint 7:05-re érkezik a Dubai International (DXB) repülőtérre.

A flydubai legújabb gépein 10 business és 156 turista osztályú helyet kínálnak. A menetrendet úgy alakították ki, hogy az utasok kényelmesen átszállhassanak az Emirates által kínált járatokra Ausztrália, Thaiföld, Japán és India irányába. A flydubai továbbá átszállási lehetőségeket kínál a saját rendszerén keresztül is, Dubajból további 95 célállomásra, számos óceáni üdülőhelyre, valamint indiai, pakisztáni, és afrikai úti célok felé.

A Budapest-Dubaj viszonylaton jelenleg két társaság járatai közlekednek: az Emirates és a Wizz Air, hozzájuk csatlakozik jövő nyártól a flydubai.

Oszd meg!